Hvala na dobrodoslici!!!
E ovako, treniram vec dobrih 8 godina. prve 3 nisam bas ozbiljno al nakon njih sam krenuo, suplementaciju koristim bas od nakon te tri godine, trenutno koristim: protein whey, kazein, iso mass extreme gainer, kreatin, beta alanin i bsn amino x aminokiseline, a po nekad popijem i pre workout, dnevno gledam da unesem oko 300gr proteina i sto vise cistih ugljenih hidrata, imam 88 - 89 kg. Snaga ne stagnira sad da stoji u mestu al sam od pre god dana poceo uzasno sporo da napredujem i u izgledu i u kilazi i u pomeranju kg i sparinga. Sad se 100 posto posvecujem mma-u i treba mi nesto za snagu i izdrzljivost al da mi ne nabaci puno vode, ako imate neke "zdravije" alternative bio bi zahvalan da cujem, razmisljam i o lekovima koji povecavaju broj crvenih krvnih zrnata i tim stvarima, jednostavno bilo sta sto bi mi pomoglo da proguram ovaj period sporog napredovanja jer i sam mislim da sam mozda stiugao neki svoj maksimum sa tim da ozbioljno treniram vec 5 i nesto godina a pre toga 3 god uvoda u ceo ovaj svet.
Pozdrav