Pozdrav ljudi iz Makedonije..
Novi sam na forumu i prije sto postavim pitanja, da napisem neke osnovne informacije
Tezina 88kg
Visina 170cm
Prije mesec dana sam zavrsio sa faksom i vratio se na trening i regulisana ishrana. Kad sam poceo, na vagu je pisalo 91.800kg , sad trenutno stanje je 88kg.
-Kako treniram?
Pa poceo sam koristiti 5x5, koja je program za snagu. Znam da nije okej da treniras za snagu dok gubis kilazu al eto neznam sta bi drugo. I ovde pada pitanje, Da produzim ovako ili da menjam?
Plus radim HIIT kardio na bike-om u dani kad je Rest.
-Kako jedem?
Kad sam jos bio na faks (dok je trajao semestar), jao sam SVASTA! Slatkise(ovisnik od slatkise!), junk, gazirana pica itd itd...
Kad sam poceo sa trening izbacio sam sve ovo gore sta sam rekao. I sad jedem ovo: piletina, tunjevina, jaja, integralan hleb (beli sam zamenio sa integralnim, ali eto i integralni ne jedem bas previse, 450 gr integralnog hleba jedem jedno 10 dana), krompir, pirinac, voce, povrce, 1%mm jogurt, ovsane pahuljice...
-Kako mi izgleda jedan dan sa jelom?
Pa eto danas primjer, moja ishrana bila bi ovako...
Dorucak- 2 jaja (ponekad dodam i piletinu)
Rucak- krompir + meso (piletina i ne toliko cesto svinjetinu bez ono loja ili kak ose vec kaze, cisto meso)
Veceru (ovo danas odradim na pauzu na poslu): 1%mm jogurta sa ovsane pahuljice + jedna banana+ jedna breskva (ovo jedem negde oko 6-7h popodne)
Ova ishrana izgleda jakoo amaterska, jel ne pratim makrose, i ne pratim kcal itd itd... Ali trenutna situacija je takva kakva jest i cilj mi je samo da namalim masno tkivo.