Pozdrav svima imam 36godina, 169visina, imao 66kg . kad kazem imao povezacu svoju pricu...
Do januara 2018 sam bio kost i koza imao onu misicnu bolest antrofija ili kako se zove
Dizao sam i tad tesko ako recimo ne dugo primer dzakove cementa od 50kg sam mogao dizati jedva
20 dzaka i umarao se kao dete od 10godina. Mnogo sam se bio razocarao u sebe bacio se alkoholu ali 20.jan.2018
Resio da prestanem sa alkoholom i poceo kucni treninga, vezbe, sklekovi, trbusnjaci,zgibovi. Poceo sam da pijem surutku
od koze, jedem po 10jaja dnevno smejali mi se da necu nista postici, kupio suvi pivski kvasac ali poceo i stomak da raste
prestao pivski kvasac i poceo voce, povrce a kao osvezavajuci napitak ZELENI CAJ. video sam spor napredak grudi i bicepsa
a ledja su mi kao kod zveri odnosno dva coveka kad se spoje i poceli da mi govore manje vezbe za ledja a vise za biceps i grudi
Radim 5 serije po 20 zgibova , 10 serije po 30 sklekova i 4 serije po 100 trbusnjaka, biciklu vozim 8 kilometra .
Medjutim, razocaran u misice na rukama, odlucio se za Methandienon 10mg & Andriol testocuts 40mg
Koristim vec 16 dana a ono sto primecujem ne dobijam samo misice vec i telesnu masu dok po internetu svi pricaju
o misicnoj masi i na slikama gledam cuda, pitam se zasto kod mene obrnuto? Umesto da i ja budem ko bodibilder
moj izgled tela je poceo izgledati kao kod onih Vikinga udebljanih sto vuku kamione ako me razumete za izgled telesne mase
Naravno dizem i teg od betona napravljem 10 serija po 6 puta teg tezine 50kg, vec osecam da imam snagu i izdrzljivost.
Moje pitanje koliko dugo smem methandienon i koliko dugo andriol koristiti i dal po prestanku methandienona kad zavrsim 100 tableta
dal smem uz andriol koristiti injektivni hormon rasta?
Sve vase kritike i objasnjenja prihvatam. Hvala