Pozdrav ekipa pratim forum već duže vremena imao sam i neke svoje teme, i dosta mi je pomogao forum. Bio sam na nekoj fazi da kažemo mase ali nisam baš zadovoljan, moglo je to mnogo bolje i kvalitetnije. Zbog posla sam mnogo fulao sa hranom. Trenutno 89kg, visina 181, bf oko nekih 15-16%. Krenuo bih sada ozbiljnije sa ishranom pa bih volio da čujem i vaše savjete. Napisat ću kako sam ja to zamislio, volio bih da me korigujete gdje griješim. Krenuo bih sa visokim rotacijima UH, 400-250-100-400-250-100-250. 6 treninga u sedmici (4 treninga sa tegovima, 2 funkcionalna treninga full body kettlebel, trx, konopci, vreća itd). Nakon toga bih oborio uh na 300-150-50-300-150-50-50, treninzi ostaju isti ali bih još ubacio HIIT cardio 2x poslije tegova. Nakon toga bih prešao na low carb dijetu. Od suplemenata bih koristio creatin monohidrat samo 5g poslije treninga, bcaa tokom treninga, glutamin poslije treninga i pred spavanje, whey poslije treninga sa creatinom i 50g dex, omegu 3, komplex vitamina i minerala, vitamin c i magnezij, fat burner bi ubacio pred kraj low carba ako bude potrebe. Hvala vam unaprijed na savjetima