E pa nisam znao gde da stavim ovo pa sam stavio u offtopic. E posto vecina vas zna da su moji roditelji protiv wheya i suplemenata uopste moram da pokusam jos nekako da ih ubedim! Mogao bih da probam sa uverenjima lekara ili tako nesto! E sad el znate koji lekari bi mi rekli da je whey dobar odnosno koji bi lekar mogao da ubedi moje? ko zna zamolio bih ga da napise....
hvala unapred
pozZ
Ne znam zbog cega u opste hoces da ih ubedjujes i da se pravdas. Ako su protiv njihova stvar, ti pij sa ili bez njihovog "blagoslova". Samo im naredi da NIKAKO ne smeju da ti prosipaju!
Ne znam sta da ti kazem, pricas ko neka cavulja,ne daju mi roditelji,SMESNO!!!
I onda ce da izvadi prangiju i da ih izbaci iz kuce!!!! I morace da spavaju u kucici za kera...
Kao prvo, roditelji su roditelji i naravno da ako kazu ne, znaci NE. Mozes da krijes, ali to i nije bas najpametnije resenje, niti bi krio od roditelja bilo sta tako, jer postujem njihovo misljenje o vecini stvari. Ja sa svojima za bilo sta obicnom sednem za komp i pocnem da istrazujem na netu, to jest oni posle gledaju malo sami pa mi kazu sta misle, isto je tako bilo za proteine, jeste da ne steti, al ne zele da se nabudzim puno. Da se razumemo, kad kupujemo nesto, ne gledamo sata kaze proizvodjac o tom proizvodu nego sta kazu neka istrazivanja koja su radjena u nezavisnom centru ili sta vec. Znaci objasnjenja od prodavca ili bodibildera nece nista pomoci. Takodje svi znamo da su vecina lekara u srbiji debili, pa nece ni njih poslusati. Po mom misljenju treba otici na nesto kao sto je sajt od MAYO CLINIC i pogledati sta kazu njihova istrazivanja i treba malo objasniti kako se dobija taj protein, jer oni nisu u fazonu "proteini su steroidi, to je neka magija koja te napravi velikim", oni su geneticari i dobro znaju sta je protein i zasta sluzi, njima je verovatno problem jer misle da j to neka hemija, a ustvari je samo ekstrat iz surutke! Takodje mislim da bi trebao da trazis samo savete od zapadnih strucnjaka, na zapadu su proteini SKROZ normalna stvar, niko ne pravi nikakvu polemiku oko toga. To je to od mene, poZz