Hvala na odgovoru.
Ishrana mi je trenutno losa.Slazem se za taj pojam hardgainer ,ali realno neki ljudi mogu da pojedu kolicinu istu koju ja pojedem i ugoje se poprilicno.Mi sa tim prebrzim metabolizmom moramo da jedemo boga oca hrane,ali ja ne mogu bas toliko da ispratim i ako sam se trudio.Bukvalno je tesko ispratiti i finansijski,ako vec govorimo naravno o zdravijom i pametnijom hranom.
Sto se tice moje ishrane,smatram da jedem normalnu hranu,ali u malim ili nedovoljnim kolicinama.Sto se tice gaziranih sokova,slatkisa,brze hrane,to skoro da uopste ne konzumiram,ne zato sto kao zelim nego mi ne prija organizmu.Kafu uopste ne pijem.Ponekad zapalim cigaru ali sam provalio da mi to dosta utice na apetit tako da sam i to eliminisao sad skroz.Nisam siguran ali smatram da na moj apetit koji je smanjen dosta utice nesanica,odnosno kasno legnem i kasno ustanem, i to mi je veliki problem da promenim,jer traje veoma dugo.
Znacilo bi mi ako bi mi neko napisao otprilike neki plan ishrane, za neki pocetak,cisto da probam da vidim kako deluje na mene.
Sto se tice drzanja,mislim da si u pravu.Mislim da imam neku vrstu kifoze.Okacicu sliku.
Problem kod tih ledja je sto,i kad sam bio u svojoj top formi,sa 78 kila,imao sam napredak u svakom misicu osim u ledjnom.Samo donji deo ledja mi je razvijen u odnosu na cela ledja.I tada sam jeo lose ali mnogo bolje nego sad ,i koristio sam Twinlab protein i kre alkalyn kreatin.Bukvalno samo su mi ledja problem,a pretpostavljam da je to zbog drzanja tj te kifoze.
Neki saveti za dalje korake?
Hvala