Pozdrav svim clanovima,
Citam forum vec neko vreme pa sam resio da vam se obratim za pomoc. Imam 27 godina, visok sam 197 cm, tezina 105 kg, krenuo sam trenirati pre oko mesec dana i cilj mi je skidanje masnih naslaga. Prethodnih godina bilo je nekoliko kampanjskih faza treniranja od po nekoliko meseci, a zatim je uvek usledilo odustajanje i pauza od po godinu dana do sledeceg novog pocetka, sto je zalosno. Nikad nije radjeno nista planski i kako valja, pa samim tim nikada nisu ni ostvareni zeljeni rezultati. Padanja kilaaza je bilo na vagi, ali usled nedovoljnog unosa kalorija tj izgladnjivanja.
Ovaj put sam resio da malo zdravije i drugacije pristupim svemu.
Ono sto je moj cilj je kao sto rekoh skidanje masnih naslaga.
Krenuo sam pre mesec dana da treniram, a za to vreme sam se trudio da se presaltam i naviknem na zdraviju hranu a od pre nedelju dana sam zapoceo rotacije UH pa bih na tu temu zeleo i zamolio vas da mi malo pomognete, prokomentarisete i ukoliko je potrebno usmerite, jer do sada nisam nikad pokusavao rotacije.
Citajuci forum, ja sam napravio semu rotacija po kojoj sam krenuo.
Unos UH-a prethodnih nedelju dana je funkcionisao ovako: 200-100-50-200-100-50-50
200 Ponedeljak - grudi triceps
100 Utorak - ledja biceps
50 Sreda - Pauza
200 Cetvrtak - Noge + trbusnjaci
100 Petak - Ramena
50 Subota - Pauza
50 Nedelja - Pauza
Unos proteina drzim oko 160-180g, a masti oko 40-50g (za masti nisam siguran da li je dovoljan unos???).
Posle treninga koristim whey i stize mi leucin.
Napisacu vam primer moje ishrane od high carb dana, gde je unos UH bio 200gr.
Obrok 1: 120gr Ovsene pahuljice sa vodom, merica wheya + 20g kikiriki putera (od myproteina)
Obrok 2: 150gr pileceg belog mesa, 100 gr pirinca, kupus salata + 1 velika kasika maslinovog ulja
****TRENING****
-PWM: merica wheya + 20gr dextroze
Obrok 3: 150gr pileceg belog mesa , 50gr pirinca, salata, + 1 velika kasika maslinovog ulja
Obrok 4: 6 jaja (3 cela i 3 belanca), salata + 1 velika kasika lanenog ulja
Obrok 5: 200-250gr Ella sira (ili prezident mladi sir)
Eto to je to, veoma sam zahvalan ako neko uhvati viska vremena da procita ovo, prokomentarise ili da me nagrdi zbog propusta, pa da menjam sta treba.