E pa kad kad si ga upoznao, da li za njega važi da, praktično preko noći od nekoga napravi čudo? Da li takav pristup pogrešan, recimo u Dalasovom slučaju,sve je nekako išlo brzo-brzo je postao pro i mega masu, nije išao kao neki mnogo poznatiji od njega.Čija je najveća odgovornost?Kriv je prisup(Chad),prejaki protokoli...Sam bodibilder, jer nije išao postepeno,ili neki drigi faktori?
Problem u ovom sportu je taj kada umre jedan bb-r, onda se digne oko toga prasina, i naravno uvek su krivi lekovi bla bla bla- sto svakako jeste do neke mere tacno.
Medjutim, niko nikada nije pitao nekog lekara koji je vodio slucaj nekog narkosa, alkosa iz kog razloga je on umro? Npr ti za chada pitas: "da li je bio jak protokol" (ne znam na sta tacno mislis posto sama recenica moze da bude primenjna i mnogo segmeneta i onda gubi smisao) ali verovatno mislis na protokol od i oo hemije. ALi pre nego sto ti od, zasto nikada niko lekara nije pitao, zar nije trebao da bude onda JACI "protokol" kod preminulog pacijneta?
Ili, danas smo svedoci gde klinci fudbaleri padaju sirom planete kao muve- niko nije pitao ni trenera, ni lekara niti bilo koga: da li je bio jak protokol ili da li je bilo jako nest drugo.......veoma je zacudjujuce kada umre neki fudbaler, kosarkas ili sta znam, ali je veoma normalno kada umre neki bb-r...nije bas tako.
sto se tice tvog pitanja.O tim stvarima, se sa tim ljudima ne prica tako.Oni zive na drugoj planeti USA, gde je novac moc govora. I stvar je jednostavno....ukoliko zelis da ti on nesto radi (ne on, vec bilo ko- plati pa klati)
Ali iz razgovora sa drugima, pa ponesto cak i sa njim. Nema tu neke dramaticno velike razlike u odnosu na ono sta drugi rade. Manje vise je to sve skoro pa isto. Naravno, "protkol" nije ISTI za mene, za tebe, nije bio isti za Dalasa ili nekog petog. To se formira od vidjenje situacije, i primenjuje razlcitito. Postoji neka "univerzalna" platofrma sa kojom se krece, ali se onda prilagodjava.
veoma je tesko reci da li bi ti momci sada bili zivi, da nisu bili kod Chada. To je ono sto je uvrezeno u nasem narodu, sta bi bilo kad bi bilo )(SBBKBB), ali ti ponavljam jos jednom da postoji i malo elemenata sa neko krivcno, veruj da njihove porodice ne bi gledale i ne bi to tako prolazilo, jer to je USA, i mozes da zavrsis uz dobrog advokata na dugodossnjoj robiji samo ako udaris komsiji psa, i on ckrne dve godine nakon toga, i ovaj pokrene da je u stvari to bilo zbog toga, sto si ga ti negde, nekada sa necim dodatkao malo itd itd itd.
To da nekoga preko noci pretvori u nesto. Ma to su price jbgg. Svi ti momci su dosli kod njega, vec kao ihaa oformljeni bodi bilderi, sa manjim ili vecim rezultattima (ovisno kako ko gledaO