To je znaci 600gr krompira svakog dana - sta cemo kad ne mozes krompir toliko?Realno pitanje, kako jos postici tu cifru?
Citat: MrT Mart 19, 2018, 07:21:58 pre podneTo je znaci 600gr krompira svakog dana - sta cemo kad ne mozes krompir toliko?Realno pitanje, kako jos postici tu cifru? Pa sta je 600 gr. krompira?
600g krompira je uzinica realno ,vec sa 200-250 mesa moze se rec dobar obrok 😁
Da se prikljucim temi sa pitanjem, znaci ok je da kroz suplementaciju dodam jos 500mg kalijuma dnevno? Ukoliko ne umosim dovoljno kroz hranu? (ne racunam, ali kad pogledam sta pojedem siguran sam da ne unesem tih ~5000mg)
Citat: VOJA.S Mart 19, 2018, 08:23:57 pre podneCitat: MrT Mart 19, 2018, 07:21:58 pre podneTo je znaci 600gr krompira svakog dana - sta cemo kad ne mozes krompir toliko?Realno pitanje, kako jos postici tu cifru? Pa sta je 600 gr. krompira?Ja probao danas jedan osrednji krompir i nisam mogao za jedan obrok. Meni je to previse, previse suva hrana, iako je barem i ima ko zna koliko vode.A i ne znam nekoga ko pojede vise od jednog krompira dnevno, ili uopste da jede krompir.Tako da je pitanje i dalje isto: kako bez krompira uneti 5gr kalijuma?