I ja mislim da bi mogla da se takmici. Zamislite samo ovu konkurenciju: Natasa, Tanja i Nella. Ala bi ziri bio na mukama :lol:
Citat: Radomir Septembar 12, 2007, 03:32:41 posle podneI ja mislim da bi mogla da se takmici. Zamislite samo ovu konkurenciju: Natasa, Tanja i Nella. Ala bi ziri bio na mukama :lol:ja mislim da zirija i ne bi bilo.....hmm da....ono..stavili an stol....vracamo se za 5 min
Citat: Pedja_Petrovic Septembar 13, 2007, 12:04:44 posle podneCitat: Radomir Septembar 12, 2007, 03:32:41 posle podneI ja mislim da bi mogla da se takmici. Zamislite samo ovu konkurenciju: Natasa, Tanja i Nella. Ala bi ziri bio na mukama :lol:ja mislim da zirija i ne bi bilo.....hmm da....ono..stavili an stol....vracamo se za 5 minMislis da bi bilo tako? :lol:
Samo da potvrdim,sjajna si.Samo odrzavaj tu formu.
Jao ljudi pa meni je sad vec neprijatno :oops: :oops:Hvala Tanjice.I tebe isto nema nigde
Citat: natasha_bg Septembar 14, 2007, 10:47:24 posle podneJao ljudi pa meni je sad vec neprijatno :oops: :oops:Hvala Tanjice.I tebe isto nema nigde E pa dobJo Nato ... evo ja neću da te hvalim ....Samo znam da možeš za nijansu bolje ... grešim?
Nata je zmaj Ja sam sigurna da moze dosta bolje.