Help!!Upomoc!! Hitno.
Imam mnogo bitan dogadjaj moram da budem glavna riba macka na tom iventu, znaci ako moze kako da smrsam 20 kg za nekih mjesec dana. Ne volim da jedem pilece bijelo, ovsene, rizu, tunjevinu ni jaja.
Strasno volim da jedem laznje i pice i cevape (sa lukom i bez luka) cokolade, torte, i rezance s makom.
Pa eto neka mi neko sastavi plan ishrane sa tim cevapima i tako to.
A da..............vjezbanje ne dolazi u obzir........narocito ne onaj kardio ujutru. Pa moram da spavam bjuti slip je veoma bitan.
Fala!
E sad ko nije odustao do sad.
Situacija je sledeca.
Moja normalna kilaza je oko 60 kg na visinu od 175 (spustala sam se i nize al nije bas prizor)
No medjutim nakon primljenih konjskih doza hormona, i tako nekih zivotnih situacija koje te nenadano spice, ja se ugojim preko 20 kg
. Skidanje kg ne ide ma koliko pazila sta jedem.
Planiram da krenem sa rotacijama pa bi mi bila potrebna pomoc u odredjivanju kolicina UH posto ne znam da se ponasam i kalkulisem sa ovih mojih 80 kila.
Da li mi je 100 UH premalo za dan sa najvisocijim unosom?
Proteine mislim drzati oko 120 a masti 30 u danima sa UH a 40 u danima bez UH ( kontam da su mi dvije 0 u toku sedmice ok, ili bolje receno potrebne ?!)
Ne znam sta sam tela kasti jos
A da, pijem Eutyrox sto je lijek za stitnu zlijezdu, ali ne zato sto imam poremecen rad, nego da bi TSH (iz odredjenih razloga) bio ispod 2, a meni je prirodno bez lijekova (bio ko zna sta je sad nakon 2 godine na lijekovima) 3.
To je to za sad da ne smorim sa duzinom posta preko cijele web strane.