Pa tu ima različitih pristupa sto se tiče pwl .. Evo npr jedan od najpopularnijih sistema pwl WestSide Barbell imaju max day za upper i lower body gde se kečevi rade i upper i lower body fast day gde se radi na eksplozivnosti, i tako 4x treninga nedeljno .. Po njemu radi jedan nas powerlifter Milan Konzul pa sa 75kg vuče 270kg mrtvo ..
Ali svejedno to mi nije sada primarno, sada bih da pređem iz -81kg u -91kg kategoriju u judou .. Dakle hipertrofija i ishrana me zanima kako .. ?
cek
pa koji je tacan onda razlog tvojih pitanja kada se razumes u pwl da spominjes cak i neka imena itd?
nema tu RAZLICITH pristupa, ima samo razlicitih ljudi koji na razno razne nacine poksuavaju izvratenjem dobro poznatih termina zaraditi neki novac. Plavo je nebo, a trava je zelena i kada to okrens u redoslodu dobijes revelocuniarno otkrice tj razlcitih pristup
Msm.
pwl sa hipterofijom nema aposlutno NIKAKVE veze.
ona moze da nastane kao "popratni" faktor u nekoj manjoj meri, ali svakako nije PRIMARNO da neko razmislja o hipetrofiji dok se bavi sa sasvim nekim drugim sprotom. WEST side..ehhhhhhhhhh....ti si tek sada odkrio tu ekipu. Dobro, ima vremena, mlad si i nauciti ces mnogo toga- ali kako vidim, na zalost, uciti ces na sebi.
sto se tice promene kategorije.
10 kg misica je veoma veoma veoma veomaaaaa tezak zadatak
ne kapiram razlog tvog tolikog i olakog shvacanja bilo cega na zadatu temu. Mislim, naslov teme je "elegantno popunjavanje" sto mi nekako ima prizvuk- MOGU ali NECU da budem bilder, vec mi treba potvrditi neke sitnice oko stvari koje znam
Jednom gorovis o pwl tipa.- ma to sam ja gledoa, to je pusi smoke. Taj neki Konzul vuce 270 kg i tako te stvari
A onda se prebacis na varijatnu QUICK mode tipa
ok, o toj temi smo zakljucili- znam sve
sada mi ppojasni oko toga kako da nabacim 10 kg misica.tj kao da u stvari zelis da ti neko ovde odktloni neke EVENUTALNE neodumice koje ti imas u tom, posto vec imas igradjen stav i tome i "znas" kako ces to da resis?