Ja sam do sad dobio sta sam zelio, a to je bilo za ovo drugo. Hvala Vama (da ne nabrajam pojedinacno) koji ste napisali da ucim i dalje i da popravim prehranu i trening. Tako cu i probat i sigurno cu trazit savijet ako zapne (i ovako i za novac ako treba, nitko od nas nije najpametniji i sve ucimo kroz zivot).
E sad bi se nadovezao na ove komentare druge...
Ja to kad sam uzimao i kad sam trazio savjete, nisam pametovao, mislio sam da je to to, jer mi je neko tako rekao. Sad ja Vama ne mogu odgovorit na pitanja zasto sam sta uzeo kad sam radio kako mi je receno. Volio bi i sam da znam, ali eto, Bogu hvala ima na 100 mjesta za procitat i nema puno istoga, svako ima svoju pricu. Ovdje sam se javio zato sto mi je iz svega procitanog izgledalo kao najozbiljnije. Mnogi su od Vas ovdje dosta stariji od mene i iskusniji, vjerovatno su bili i u dosta kura i znate o cemu pricate.
Ja moram rec da ja na kraju s rezultatom koji sam imao nisam nezadovoljan, ja sam postigao sta sam zelio. Od Vas sad mozda i naucim i shvatim di sam pogrijesio i da nekom drugom prilikom ne ponovim isto. Ako zelite, napisite tocno to i to ne valja, trebao si ovako i to je to. Ima jako puno toga napisanog i to neko ko nije toliko iskusan kao Vi, tesko shvati sta je ispravno, sta ne.
Hvala Vam na razumjevnju i veselim se daljnjem citanju