Tema je otvorena bas odavno, ali mozda ce neko imati slicno pitanje pa cu podeliti svoje iskustvo.
Trenirao sam maltene sve dostupne sportove u mom gradu fudbal, kosarku, rukomet, tenis..... i nigde nisam bolje prihvacen nego u kikboks klubu. 99% tih momaka je potpuna suprotnost od onoga kako izgledaju dok ih ne upoznas. Za 3 godine treniranja nisam doziveo da se neko nekome ruga, izuzetak je starija ekipa koja se dobro poznaje pa su to vise neke njihove interne sale, ili da nekog omalovazavaju zbog fizickog izgleda. Bilo je njih par koji su pokusali da se mangupiraju, ali nisu zavrsili ni prvi trening, a trener ih je vec poslao u svlacionicu i zamolio da vise ne dolaze.
Naravno moje iskustvo ne mora da bude i pravilo, ali ljude koje sam upoznao po takmicenjima i sparinzima su cvrsto na zemlji i pre svega kulturni i vaspitani momci. Upoznao sam toliko pametnih ljudi, koji su me oborili s nogu nekim svojim razmisljanjima i stavovima. I ono sto je mozda i najbitnije, kada uporedim sebe pre prvog treninga i sada, definitivno sam postao mnogo bolja osoba.