Pozz,zeleo bih da saznam detaljniji pristup treningu radi povecanja tezine na 3 nazovimo osnovne/najbolje vezbe za snagu.
Cucanj/Benc/Mrtvo dizanjeOvako napisacu opet nesto o meni i ako sam u skorio vreme pravio temu za ishranu.Znaci 182cm visok,90kg,24god.Sto se tice hrane sredjena je sa mojim ciljem 1,5-2guh/2gp/1gm.
Da krenem
.Uglavnom moj trening se sastoji od 5 dana,2-0-3-1.
Grudi-Noge(nekad zamenim za ledja)-odmor-Ledja-Ramena-Ruke-odmor.
Sto se tice vezbi,za svaku misicnu grupu radim najosnovnije vezbe.
Uvek !Kao sto su benc,mrtvo,cucanj,military,tbar,vucenje u pretklonu itd.Nikad nisam jurio tezine kako bi se nekom dokazivao,pumpao ego i sl.Uvek mi je na prvom mestu da pogodim misic,znaci full musclemind konekcija.
Sada problem imam sledeci.Previse mi je slab cucanj,mrtvo,benc(tim redosledom).Benc sam najvise gurao uz kreatin 100kg x2,mrtvo 110x3 a cucanj me je sramota cak i da napisem.Cucanj mi je max 70kg 5 puta (3,4 pravilnih ) sa pojasom(lakse mi je).Sve ovo ne bi pravilo problem kada ne bi bio "jak" na drugim vezbama.
Tipa grudi: potisak bucicama(ravna,kosa,kontra) 35kg x10,kosi 90kgx10,razvlacenje 17,5 x10
Noge: presa preko 220kg x10,sut napred/nazad 70/80kg x8,iskorak 22kgbucicax10.
I tako da ne duzim vise,pokusao sam sto detaljnije da objasnim nadajuci se da ce mi neko detaljnije i napisati odgovor.Na sta bi trebao da se fokusiram kako bi povecao tezine(najvise na cucanj,ovo ostalo mi je tu i tamo)?Hvala