Pozdrav društvo, treba mi mala pomoć
Pre 5 meseci sam krenuo u skidanje kilograma i počeo sa treninzima i do sada sam svukao 23kg, međutim, to je sada primetno usporilo a po mom mišljenju imam još sigurno 10-15kg da skinem (sad sam na 101kg a imam 187cm) te se razmišljam o malom podstreku.
Što se tiče ishrane, to je manje više korektno, nije 100% čisto u smislu da radim rotacije UH ili tako nešto, ali uglavnom se svodi na piletinu/tunu sa povrćem koje nije skrobno (bez krompira, pirinča, itd), za doručak ovsene, za večeru opet uzmem tunu sa ela sirom, ili sa paradajzom i krastavcem itd.. Gde grešim, i toga sam svestan, je što često kada dođem sa posla budem gladan pa uzmem i grickam kikiriki ili indijske orahe ili bademe da prebrodim tih par sati pre večere..
Pre par godina sam pio AC i čini mi se da je radio posao ozbiljno (doduše tada sam bio na rotacijama UH sa 3 nule nedeljno) a pošto sada vidim da toga nema uzeo bih THE Fat burner obzirom da nisam našao nešto negativno a i koliko shvatam nije toliko ekstreman kao AC.
Šta mislite, ima li svrhe uzeti The Fat burner (ili nešto drugo) u ovom trenutku, ili da čekam još neko vreme pa onda. Trenutno mi je najveći problem što imam kao neku mentalnu blokadu u glavi i ne mogu da se nateram da radim kardio češće (trudim se da bude redovan, i to minimum 30m brzog hoda uzbrdo sa pulsom oko 130) i mislim da mi je potrebno nešto da me pogura. Ako ne sagorevače, možda bih uzeo reaktor..
Pomagajte ako Boga znate
ps. Od suplemenata uzimam Amino whey hidro posle treninga, bez dexa i malta (možda bih i njih mogao da uključim, al se plašim da mi to ne uspori skidanje još više)