Verovatno cu biti banovan jer postavljam pitanje ovakvo ali probacu pa sta mi bog da. E ovako, nakon 8-10 o nedeljne kure idu li nolva i klomid ili ne? Postavljam pitanje jer svud na forumu predloge dajete da se izbegava pct nakon ovakvih kura nolvom i klomidom ali gde god na stranom forumu da pogledas i napises nesto tipa:" oporavak prirodnim putem vitamini, min, tribulis, daa, maka" odmah te napljuju i pricaju kako si idiot i ko je nolva i klomid neophodan. Izvinjavam se sto verovatno smaram pitanjem ali interesuje me stv...
Stevane, a kad bi ja krenuo kuru sa depoom i pre toga prajming odradim. Šta misliš da uporedo s prajmingom uzmem i nolvu da se unapred zaštitim?
Pa naravno, Pedja...Ne osudjujem nikoga, ali na ovo pitanje je barem 2000 puta odgovoreno.Šala Stevane, mada nije smešno.Inače sećam se da je klomid bio u upotrebi samo za žene,kada i kako se to promenilo , ne želim ni da znam.
Citat: Riddler96 Februar 04, 2018, 08:24:48 pre podneVerovatno cu biti banovan jer postavljam pitanje ovakvo ali probacu pa sta mi bog da. E ovako, nakon 8-10 o nedeljne kure idu li nolva i klomid ili ne? Postavljam pitanje jer svud na forumu predloge dajete da se izbegava pct nakon ovakvih kura nolvom i klomidom ali gde god na stranom forumu da pogledas i napises nesto tipa:" oporavak prirodnim putem vitamini, min, tribulis, daa, maka" odmah te napljuju i pricaju kako si idiot i ko je nolva i klomid neophodan. Izvinjavam se sto verovatno smaram pitanjem ali interesuje me stv... http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,33882.msg437003.html#msg437003I treba da budeš banovan, posle ove teme i svega što si u njoj pisao ti pitaš za nolvu i klomid !!!
Ako se ne sprdas potrazi strucnu pomoc.(Srinkic,psihic kako ti lepse zvuci)
sta mi ostalo nego malo humora 😀
Citat: Riddler96 Februar 04, 2018, 02:56:40 posle podnesta mi ostalo nego malo humora 😀Da poduplas dozu lekica