Novembar 24, 2024, 08:48:24 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: taurin analize  (Pročitano 3267 puta)

Van mreže pseudomonas

• Lightweight Member
taurin analize
« poslato: Januar 29, 2018, 05:12:44 posle podne »
Da ne  dužim mnogo...Sretnem  ženu koja radi nabavke sirovina.Kaže ona naručuje taurin.Žena od  koje naručuje je pita:Jel li namenjeno  za ljudsku upotrebu ili za životinjsku ?Ova odgovara da je za ljudsku-za guaranu.Onda mora 1 anliza.Sad ova pita:dobro a da je za životinje, kolko onda ima analiza?Za životinje mora 5 analiza!Čekajte za  životinje 5  a za ljude  samo jedna analiza? Da, da!
Stvarno bre,koje su ovo priče??A da, za surutku(za sladoled) je ista procedura.Ovo kad  bi  Pedja odgovorio, cenim  zna  o čemu se radi?
« Poslednja izmena: Januar 29, 2018, 05:14:32 posle podne pseudomonas »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: taurin analize
« Odgovor #1 poslato: Januar 29, 2018, 05:27:36 posle podne »
Da ne  dužim mnogo...Sretnem  ženu koja radi nabavke sirovina.Kaže ona naručuje taurin.Žena od  koje naručuje je pita:Jel li namenjeno  za ljudsku upotrebu ili za životinjsku ?Ova odgovara da je za ljudsku-za guaranu.Onda mora 1 anliza.Sad ova pita:dobro a da je za životinje, kolko onda ima analiza?Za životinje mora 5 analiza!Čekajte za  životinje 5  a za ljude  samo jedna analiza? Da, da!
Stvarno bre,koje su ovo priče??A da, za surutku(za sladoled) je ista procedura.Ovo kad  bi  Pedja odgovorio, cenim  zna  o čemu se radi?

na zalost, bojim se da bas zena sa kojom si pricao ne kapira procedure i da je veoma slabo upucena.Tj ne bojim se, vec sam siguran.
Sto se tice sladoleda....ih..kamo srece da je surutka...:D

Van mreže Pirat

« Odgovor #2 poslato: Januar 29, 2018, 05:30:37 posle podne »
U kom god da je kontekstu, gde si ti cuo da je zivotinjski i ljudski organizam isti... to sto je razlicit broj analiza uopste ne mora da bude stvar diskriminacije neceg ili sta vec...

Van mreže pseudomonas

• Lightweight Member
« Odgovor #3 poslato: Januar 29, 2018, 10:07:34 posle podne »
Nigde nisam rekao da  je ljudski i  životinjski organizam isti.Ali  svakako jeste čudno, barem meni.Pogotovo što i sam Pedja kaže  kamo sreće da je suruka.E sad  njen poso  jeste da naruči sirovinu  i  da dobije odredjene  deklaracije, pa i ne mora da se  razume u te procedure.Mene baš zanima kojih su to 5  analaiza.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #4 poslato: Januar 30, 2018, 05:26:40 pre podne »
Nigde nisam rekao da  je ljudski i  životinjski organizam isti.Ali  svakako jeste čudno, barem meni.Pogotovo što i sam Pedja kaže  kamo sreće da je suruka.E sad  njen poso  jeste da naruči sirovinu  i  da dobije odredjene  deklaracije, pa i ne mora da se  razume u te procedure.Mene baš zanima kojih su to 5  analaiza.

Pa ona je trebala da ti kaze npr, da taurin nije moguce poruciti za ljudsku upotrebu u free formu.Tipa da uzmes 20 kg taurina, koji se koristinpr kod proizovdnje en pica i sl

Ona povezuje dve suprotno dijamterlna estvari.
MI kada uvozimo npr taurin, kao dijetetski dodatak, onda je svakako procedura mnogo sloenija i komplikovanija od njenog " smao jednog prelgeda"
ali da ne ulazim u to, posto je mnogo komplikovano, a ona ti je odgovara laciki i povrsno.
bdw
nemoj da ti padne na pamet da koristis taj i takav taurin, bezz ozbira da li mozes da ga dobijes i bez obzira sto kaze da da su vrseno 5 analiza nad nji,

Van mreže pseudomonas

• Lightweight Member
« Odgovor #5 poslato: Januar 31, 2018, 07:57:21 posle podne »
Fala za pojašnjenje.Ne pada mi napamet da ga uzimam tako.Niti pijem ta energetska pića,a i kad sam pio taurin  bio je 
 u preworkout-u.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #6 poslato: Februar 01, 2018, 06:10:06 pre podne »
Fala za pojašnjenje.Ne pada mi napamet da ga uzimam tako.Niti pijem ta energetska pića,a i kad sam pio taurin  bio je 
 u preworkout-u.

taurin je odlican sups u kombo sa coffeinom i jos sa nekim stvarcicaima :D :D ---tu nema dvojbe
ali svakako treba voditi racuna da se uzima iz strogo kontrolsanih izvora, gde su odradjene analize i postoje dozovle ministarstva zdrvlja a ne veterniraskih inspekcija