Interesuje me misljenje Voja.S. Rece covek da ima mnogo da se ispravlja?? Pa sad me zanima na sta je tacno mislio?
Ako si primetio rekao sam da ima da se ispravlja u vezi treninga, sto se tice ishrane tu sam dao komentar ali se doslo do nekog ok plana( ishrane). Da li postoji los trening, da po mom misljeju postoji mada Stiven je verovatnio mislio na to da je bolje da se bilo sta radi nego da se ne radi nista a i sam je pomenuo da je bitno kako se radi sa cime bih se naravno slozio.
E sad, sto se tice samog treninga,ima stvari koje su dobre ima i onih koje su manje dobre.Reimo, 5 vezbi tj. 20 serija za grudi je svakako previse, odabir vezbi manje vise je ok.Piramida 12-10-8-6 je nesto sto je, bar se nadam, ajde da ne kazem prevazidjeno ali ne mozes ceo trening i sve da bude tim principom ( 12-10-8-6).Misic treba provesti kroz sve opsege ponavljanja, znaci 6-8, 10-12,12-15 itd. , ovo je samo primer i ne moraju biti iskljucivo ove brojke odnosno mogu biti, 7,9 ,11 itd...Odradi recimo neku vezbu 4x8 ponavljanja, pa se potrudi da izguras sva ponavljanja opet sa nekom kilazom koja progresivno ide gore, snaga je dobar pokazatelj da ides u dobrom smeru. Malo sam i oduzio i mozda skrenuo sa teme ali nadam se da si shvatio sustinu.
I ono Sto je Stevan rekao, SVE PADA U VODU AKO JE TEHNIKA IZVODJENJA LOSA, ne kazem da ti imas losu jer ne znam kako radis vec uopsteno.