Juce sam napravio intervju za BG reviju STANDARD, valjda izlazi jednom nedeljno. Samo me zanima, dali poznajete magazin i dali je cool ? :lol:
Citat: Dule_Madzarovic Januar 26, 2007, 08:59:38 pre podneJuce sam napravio intervju za BG reviju STANDARD, valjda izlazi jednom nedeljno. Samo me zanima, dali poznajete magazin i dali je cool ? :lol:..i ja sam danas....tako da ne brini nista...
Citat: Pedja_Petrovic Januar 26, 2007, 11:46:04 pre podneCitat: Dule_Madzarovic Januar 26, 2007, 08:59:38 pre podneJuce sam napravio intervju za BG reviju STANDARD, valjda izlazi jednom nedeljno. Samo me zanima, dali poznajete magazin i dali je cool ? :lol:..i ja sam danas....tako da ne brini nista...Sta si danas??Napravio intervju???
NEZNAM POJMA
Aj da neotvaram novu temu.Sta mislite o casopisu SPORT?Ja sam ga dobio u jednoj prodavnicu,poklonio mi pordavac uz whey.Meni je ok,samo sto mozda ima samo 20 posto o BodyBildingu!!!
E ja sa danas listala novi Standard koji je izasao 2.2. ali nisam primetila vase vase intervijue.Jesu vam rekli da ce izaci u sledecm broju ili...?