Citat: DIJAN JAHJEFENDIC Februar 07, 2007, 01:42:40 pre podneCitat: Manimal Februar 07, 2007, 12:13:40 pre podneE, Dijane, Dijane, pa zar ga ni po grudima sa avatara ne mozes prepoznati. Nisam bas gledao, sorry do mene je, nije namjerno! :shock: :shock: :shock:Dobro, posto si iskren, oprosteno ti je. :wink:
Citat: Manimal Februar 07, 2007, 12:13:40 pre podneE, Dijane, Dijane, pa zar ga ni po grudima sa avatara ne mozes prepoznati. Nisam bas gledao, sorry do mene je, nije namjerno! :shock: :shock: :shock:
E, Dijane, Dijane, pa zar ga ni po grudima sa avatara ne mozes prepoznati.
Citat: Manimal Februar 07, 2007, 01:43:35 pre podneCitat: DIJAN JAHJEFENDIC Februar 07, 2007, 01:42:40 pre podneCitat: Manimal Februar 07, 2007, 12:13:40 pre podneE, Dijane, Dijane, pa zar ga ni po grudima sa avatara ne mozes prepoznati. Nisam bas gledao, sorry do mene je, nije namjerno! :shock: :shock: :shock:Dobro, posto si iskren, oprosteno ti je. :wink:Takav mi je i djed bio...
No comment? :lol:
Citat: DIJAN JAHJEFENDIC Februar 07, 2007, 02:56:28 pre podneNo comment? :lol:Vidim da si ponosan na svog djeda i sto imas njegovu narav. To je odlicno.
Citat: Nuke Februar 07, 2007, 12:11:04 pre podnepa vidis na ovoj slici da su ormarici iz tvoje teretane lol malo mladji kolega, dadin prijatelj Sad vidim, do sada nisam obracao paznju na njih.Tijelo mi se cinilo poznatim ali nisam htio pogadjati.Jesi postao koju svoju sliku?Ako nisi hitno bi trebao jer imas odlicno tijelo za tako mladog decka, a i da ostali mogu dati neki komentar...Malo motivacije nikm ne skodi... :lol:
pa vidis na ovoj slici da su ormarici iz tvoje teretane lol malo mladji kolega, dadin prijatelj
ma jesi lud di cu tebe pilat' sad, ionako si dovoljno zauzet...vidit cu kad ovaj bude ima vrimena....
pa glupo mi ga pilat kad iman tu prijatelje koji su 50metara od mene, al ok...
Citat: Nuke Februar 07, 2007, 07:40:42 posle podnema jesi lud di cu tebe pilat' sad, ionako si dovoljno zauzet...vidit cu kad ovaj bude ima vrimena....Sta se bojis Dijana pitati da te slika, vidis i sam da je to prava ljudina, a jos se umetnuo i na djeda. :lol:P.S. Dijane kada dodjem u Split pitat cu te da me slikas. :lol:
Citat: Nuke Februar 07, 2007, 09:39:34 posle podnepa glupo mi ga pilat kad iman tu prijatelje koji su 50metara od mene, al ok...Stvarno zajebajes!? :evil: :evil: :evil:Javi mi se kad krenes u teretanu, doci cu sa aparatom i slikati te! :mrgreen: