Pozdrav svima.
Inace, pratim forum vec nekih mjesec dana, i sve vise se vracem sa odredjenim pitanjima... pa ovako.
Posto se ranije nisam nigdje predstavio, ukratko cu reci, mlad (27 godina) a vec vojno lice u invalidskoj penziji. Sluzio sam vojsku u inostranstvu i zbog povreda koje sam zadobio, dobih invalidu. Medjutim, te povrede danas nisu nesto sto bi me sputavalo u normalnom funkcionisanju, niti imaju ikakve posledice na mene.
E dok sam se rehabilitovao i u potpunosti povratio, nabacio sam poprilicno kilograma.
Proteklih 45 dana sam na keto dijeti, i to je rezultiralo gubitnom od 17 kilograma. Naravno jako sam zadovoljan time, ali sada je na red doslo jos onih nekoliko kilograma do zeljene kilaze.
Dok sam bio u aktivnoj sluzbi, to je bilo nekih 105 do 107 kilograma, a sada sam na 113...
Visok 192... Zvuci neproporijalno, ali to je za mene optimalno za maksimalne performanse (SD jedinica).
Interesujem se za ECA jer ranije nikada nisam koristio nista od preparata, pa mi je i poznavanje materije jako lose.
Ovo sto sam do sada procitao izgleda jako primamljivo, ali uvijek se vracem na isto: GDJE GA KUPITI?
Ocito, u Crnoj Gori nema, pa me interesuje da li imate neke informacije?
Hvala!