Zdravo ljudi,imam jedno pitanje...
Pojavio se na trzistu preparat sagorevac" geranabol firma ms magnus,sastav po tab 50mg ef 250cof 200aspirin 1,3 dimethylamylamine hci 50mg,jel neko probao ovo ima li neki info? Meni je i 25mg efa radi top...
ja sam probao i nisam odusevljen
sagorevac koji "mozda " ce raditi nesto nekome, ko nije pre toga korostio nista ajde da kazem jaace
u ostalom...
20 tbl orginal majdarskog eph se zna koja je je cena, a ovo da kosta isto, sa xxx brojem vise + dodaci koje ima, i nisam ocekivao drugacije
Inace...inace...
kada je geranamin zabranjen u eu, u firmi THE je ostalo oko 2 kg susptance, posto je ona koristena tada u shredexu i u jos nekim NO boosterima, ali posto je forbiden and baned, supstanca je ostala za "potrebe prijatelja"
U jednu caps koja je napravljena for firend only ide 25 mg gernamina i ostatak je dextroza kao ucvrscivac. Svako a kome sam dao da proba gernamin u toj dozi u free formu me je posle zvao i pitao...sta je ovo leb ti jebem krvavi. Licno ga uzimam po jednu caps pred trennga kada sam totalno batery low i obicno pred trening nogu i trening m traje pod 2.5 sati bez problema. Problem je POSLE treninga i spustanje na zemlju....
Ince neko sam ko efedrin nikada nisam podnosio i doza od 50mg sa 200 mg cofreina mi stvara strasne glavobolje, micnine na treningu i jednostavno imam problem. Berovatno je to posldeica toga, sto sam nekada 98-99 god, imao priliku da koristim ef u prahu tj free form i to je izazivalo takve muscnine i take mi probleme stvaralo da je to strasno. Verovatno je sada posledica toga pre.
Uglavnom. Licno ( znaci MOJE MISLJENJE) zasnovano na tome sto sam dobio da probam,a covek je otvorio kutiju ispred mene. Jednostavno nisam triper i znam kako radi gernamin u free formu, znam kako radi ef na 25 mg sa 200 milki coffa itd....