evo slike.
Sto se zacina i ulja tice,hteo sam da izbacim sto vise stvari za koje znam da ne valjaju. planiram maslinovo ulje da uzmem,gledam da vise koristim neke druge zacine,majoran,bosiljak itd.
taj program koji sam do sada koristio mi je dao prijatelj mog prijatelja,on se navodno bavi bodibildingom.
slika je stara nesto manje od mesec dana,od tad sam izgubio jos mozda 2,3 kile.
suplemente imam sve znaci whey UN. Glutamin isto UN. Bcaa sam uzeo ovde u becu neki novi nano bcaa. i uglavnom ga pijem ujutru na prazan i u toku treninga. kad ne treniram samo ujutru onda.
e sada da vam napisem sta radim od vezbi,posto kontam da je i to bitno.
sve vezbe radim po principu piramide 12-10-8-6
Grudi- ravni benc(dogurao sam do 60 kg zadnju seriju i to stojim momentalno)
kosi potisak na klupici-tu napredujem malo bolje pa sad vec radim zadnju seriju sa po 20kg
razvlacenje na klupici tapkam u mestu nekad 12kg nekad 10
sajla isto 4 serije
propadanja na spravi sa olaksanjem od 20 kg da bih mogao da odradim 4 serije,inace mogu i bez olaksanja ali mozda 5,6 ponavljanja i gotov sam
Lednja - mrtvo dizanje max 40 kg mogu,mnogo su mi noge slabe.
lat masina vucenje ispred sebe do 60 kg sam dogurao zadnju
potom radim na t sipci vucenje dogurao do 45 kg zadnju seriju
potom sedece veslanje ako se tako vezba zove,sednes na spravu i vuces ka stomaku tu sam na 50 kg zadnju
i onda prelazim na kanap i vucem odozgo ka stomaku
na kraju hiperekstenzija
Noge - pocnem sa cucnjevima,tu sam slab bas,4 serije radim sa 30-40 kg
onda radim legpress tu sam dogurao do 160 kg zadnju seriju
onda iskorak 4 serije bez opterecenja
sprava- ja je zovem sutiranje,ne znam tacan naziv
i na kraju idem na traku dignem na najvecu visinu,brzina 3,5 i sto duze korake pravim slicno iskoraku 15 min to me unisti
Ruke- za biceps radim pregib sa ravnom sipkom,pa na skotovoj klupici pregib,zatim sa bucicama,i nekad na sajli radim isto sa sipkom pregim
tripceps- potisak sa glave,kanap na sajli i propadanja
Ramena- militari press prva vezba,pa na klupici potisak,letenje na masini,i jedna masina za zadnje rame.
Eto to vam je ceo plan i program koji radim 3 meseca zadnja.
Ako bi mogli da me upitite sta i kako za dalje,da mi ne bi uzalud vreme prolazilo,vec da postizem rezultate.
Hvala