Pozdrav, imam 29 godina I nekih 119kg na 198cm visine. Imam dosta sala ali na visinu se to bas I ne vidi mnogo osim u predjelu stomaka. Nemam standardni mekani stomak koji visi vec tvrd i"napuhan". Trenirao sam ranije po par mjeseci I izgubim nesto sala, dobijem malo na obliku I onda stanem. Eh sada bi moglo biti drugacije. Dobio sam ponudu za snimanje I zarada bi bila dobra, ali od mene traze da ostanem krupan, nabijem misice ali da izgubim stomak I to sve do jula kada ce poceti snimanja. Posto ja znam da prirodnim putem nema sanse da licim na to sto oni traze u tako kratkom vremenu odlucio sam se pomoc I savjete traziti ovdje. Trenutno treniram, 4 dana u sedmici, jedem mnogo, izbacio sam dosta nezdravih izvora secera, proteini I creatin ubaceni. Volio bi znati da li je pametno udariti po hemiji s obzirom da nemam temelj od par godina treniranja. Slobodno mogu reci da sam pocetnik s obzirom na prekide od po par godina. Vrjedi li uloziti, truditi se I bocati hemijom za 10-tak hiljada eura? Ukoliko se I odlucim na ovaj korak molio bi I savjete sta I kako uzimati. Dosta sam, procitao ovdje na forumu, na drugim stranicama. Svjestan sam rizika, ali eto nadam se da rizici nebi udarali tako snazno, jer ipak ne planiram to da radim na duze staze. Hvala!