Pa i to sto kazes
Videcu da zamolim nekog da me snimi pa cu okaciti.
Da ne otvaram novu temu,
imam 24 godine, 187cm 103kg. 10tak godina trenirao fudbal, tako da sam malo neproporcionalan, tacnije jace su mi noge i dupe od gornjeg dela, tj salo mi se uglavnom lepi za butine i dupe manje za stomak, mada sada ima i tu viska. U poslednjih par godina, cesto isao u plus i minus po 15tak kg-a. Znam, jebiga bio sam glup, tako da su te moje dijete imale samo kontraefekat, tj ocigledno su se kilogrami uvek vracali.
Odlucio sam da skinem masne naslage i dobijem misice. Isto znam, to hoce bukvalno svi. Provalio sam da je nemoguce istovremeno, pa me zanima sta je po vama bolja opcija, da prvo idem u minus pa da kasnije krenem da gradim misicnu masu ili prvo masa pa skidanje sala?
Ne stojim najbolje sa finansijama, ali sam odlucio da se zdravije hranim. Mene uglavnom ubijaju slatkisi i kada ih skroz izbacim uz jos neke redukcije, isao sam u minus, a kada ih jedem-jedem kao zavisnik pa brzo odem u plus.
Planiram da jedem sve ono sto se provlaci sto hiljada puta: piletinu, jaja, ribu, ovsene, krompir, pirinac, ellu, dosta vode itd itd. Samo s obzirom da imam trenutrno 103kg a to je 206g proteina dnevno, i nemam bas para za whey i sl, ne znam kako mogu da zveknem toliko kroz hranu? Sta se desava ako unosim npr 150g proteina umesto 200?
Hvala unapred na vremenu i trudu.