Nazalost nemam sta da napisem sto se tice sadasnje ishrane, prakticno je nema, a i sto ima bolje da ne pisem..zavrsio sam sa poslom, sinoc poslednji radni dan, i krecem po ovom rasporedu..naravno od 1.1.
kako sam shvatio alkohol ne sme uz kreatin pa da krenem cisto posle proslave
sad pripremam sups i hranu u friz
+neka prehlada pa da se iskuliram ova 3,4 dana
Danas stigli hidro whey, the krea i dex i novi shaker ^_^
9h 4 cela jaja + 100g ovsenih, vit b,c,mg
11h trening + 2 merice hidro wheya, 5g krea, 30g dex
13h 150g belog + 100g pirinca
18h 150g belog + 75g pirinca
22h 150g belog + saka orasastog
Ovo bi uglavnom vrteo, povremena zamena npr sardina drugo meso itd i najverovatnije meso na 200g samo da kupim malo vecu kolicinu pa cu videti dok izdelim po kesicama
.. al ta neka forma
..jos omega 3..samo sad stv nemam vise para.
Imam nekoliko u kutiji jos ostalo pa cu ujutru po 2 dok ne kupim nove.
+naravno salate..bez toga ne jedem
Uz ovo 2-3l vode dnevno ..da l' u to racunam i ono u sta zamutim suplemente, i ono sto popijem u toku treninga
Jeste, misicna masa je u pitanju..
Sto se tice treninga iscitao sam svasta ali ne umem da sklopim i menjam sam, ovo je jedini primer koji imam..tu mi treba pomoc
Sto se tice oduzimanja vezbi za grudi, da izbacim sklekove? ostaju 4 vezbe?
A za noge..ne znam sta bih mogao da dodam, mozda leg press? stim sto me ta sprava "plasi" zbog povrede donjih ledja koju vucem..i generalno za taj trening nogu vezbam u strahu i sa puno opreznosti, iako mi je to najslabija partija, tacnije nemam noge
prosle nedelje sam prvi put odradio trening noge, i cucanj sa opterecenjem pa ja mislim posle jedno 2 godine -.-
i kako i kad bih mogao da ubacim listove?
Kako sam shvatio bitnije partije treba raditi dok smo odmorni, na pocetku treninga, na primer zelim da stavim listove pre ostalih vezbi nogu..
Takodje sam citao milijardu programa i misljenja za treniranje listova, kako bih mogao njih da odradim?
Jel dovoljno 2 vezbe, one dve sprave gde se sedi i stoji, i koliko ponavljanja, 4x8 i vece tezine ili manje pa vise ponavljanja? Al stvarno noge su mi skroz nerazvijene, jake upale dobijam i od obicnog treninga bez tezina..nikad radjene, zbog tih ledja kao uvek izbegavao i jbg -.- sad su mi one glavne i samo zbog njih i idem u teretanu