Pozdrav ljudi,brzo ce ljeto,imacu vremena za trening,pa sam citajuci po internetu dosao do nekog plana,ako bi neko mogao prokomentarisati ovaj moj plan
Isao bih 2 dana nedeljno High unos,2 dana Medium i 3 dana Low
Pon H
Uto M
Sri L
Cet H
Pet M
Sub L
Ned L
Ja sam to zamislio tako da ne vodim detaljnu analizu o unosu UH jer smatram da mi nije neophodno
U danima sa Low unosom imao bih za dorucak 100 gr Ovsenih i 4 jaja + 20 gr kostunjavog,tablete Omega,Multi
drugi obrok oko popodneva bio bi recimo 200 gr piletine i da kazem srednje Krompira da ne bude da se bas najedem,onako par krompira,salata,ostalo sve toga dana bili bi proteini i masti
U danima Medium unosa prvi obrok kao u dan Low drugi obrok pojedem solidnu kolicinu krompira (rize) i u trecem obroku opet par krompira ili vrlo malo rize,sve zavisi
U danima High svaki obrok proteini,Uh i zdrave masti
Da zakljucim unos proteina 2 gr po kg (izvori meso,piletina i ostalo,jaja,tunjevina,whey,kazein) UH (ovsene,krompir,riza,nekad tjestenine pasta,integralni hleb) Zdrave masti (omega,bademi,orasi,ljesnici)
Od suplemenata (whey,kazein,bcaa,glutamin,ZMA,omega,multivitamin)
Mozda bode oci ovo sto necu mjeriti UH pa cete reci,da se mora voditi racuna o kalorijskom deficitu ali me iskreno zamara racunanje,trebalo bi svakako biti rezultata...
Cilj skidanje par kg (trenutno na 94 kg,zelja 90 kg)