Pozdrav ljudi,
Ja sam malo upao u neku rutinu,poceo sam sa faksom drugi grad,spremaj sam hranu i tako to.Na treninge sam isao ali sam shvatio da radim isti koncept treninga 2 mjeseca i da mi hitno treba promjena treninga jer vidim da se tijelo naviklo i nikako da napredujem kao sto sam mislio.
Pa sam zbog obaveza sa faksom ispitima nisam u mogucnosti da se posvetim kao sto sam planirao,ali moj plan je do ljeta da idem cisto odrzavam neku snagu i po mogucnosti sklesem malo sala,pa ljetos da krenem malo ozbiljnije
Idem u teretanu pet puta nedeljno,skoncentrisan sam na po jednu misicnu partiju,ne znam je li malo tako,ali za promjenu odgovara mi,pon npr radim grudi i dodam biceps na kraj,utorak ledja,dodam srednje rame,srijeda noge,cetvrtak ramena dodam triceps,subota ruke i dodam nesto za grudi ili ramena
E sad,zasto sam se uopste javio na temi imam jedno pitanje,tj potreban mi je savjet.
Zadnjih 15-20 dana hranim se na sledeci nacin i misljenja sam da sam morao da smrsam barem malo,a kilaza stoji isto ili cak raste za 1 kg gore ?! (digitalna vaga mozda laze za taj 1 kg).Znaci trenutno imam 94,5 kg,a imao sam 93,5 kg (mada ovo 93,5 kg mjereno je na onoj pravoj vagi,a ovo sada na digitalnoj,tako da mozda je kilaza ista) Ali zelim da pitam da li je moguce da kilaza ne pada za kg,na sledecoj ishrani:
Dizem se kasnije oko 11 sati: 4 jaja+ 30-40 grama ljesnici (nekad bademi,orasi) 1 tab omege,1 multivitamin
15-16 sati 250-300 gr mesa+ 300 gr krompira+salata+2 tab Omege
18 sati trening
20 sati Whey 50 gr+10 gr Glutamina+10 gr Bcaa
22 sati 1 konzerva tunjevine+1 konzerva Calvo tunjevine (to je tunjevina sa povrcem,malo graska,malo kukuruza,to ima oko 7-8 gr proteina,svevukupno oko 30 gr proteina) + 30 gr ljesnici (bademi ili orasi) +multivitamin
2 sata ujutro 2 tablete ZMA i posle toga pola sata 30 gr Casein+10 gr Glutamin+30-40 gr ljesnici(bademi ili orasi)
Ovo je bilo otprilike satnica ishrana moze varirati sat manje,sat vise,obrok sa mesom nekad ide pola prije pola posle treninga.
Uglavnom po mome laickom misljenju imam minimum 2 gr proteina po kg,zdravih mastii i vise nego dovoljno,UH samo oko treninga i ajmo reci za nekih 15 dana ja imam vecu kilazu ?
Moze li neko napisati sto da ispravim,kardio moram ubaciti,iako sam cak trcao u ovih 15 dana 3-4 puta po 10 min,preznojio se
P.S Mislim ako nekome kazem da idem na dijetu cudi se,jer ja ne izgledam gore debeo,mislim da mi niko ne bi dao ovu kilazu,ali Noge su moj najveci problem i tu je velika kilaza.Ali zelim svakako prvo da spustim kilazu jer je doosta velika naspram moga izgleda,takodje svakako da smanjim masti u gornjem dijelu jer iako nisam debeo,vidljivo je na svim partijama da ima masti