Pa to on za javnost uzima 700 ...a ukupno sterosa mozda 2g....a svi znamo da je jos Dorijan pre ,,sto god" kad je on bio olympia cepo 6, 7 grama , ali samo sterosa...a sta cemo sa ostalim meni manje poznatim i zbog finansija nedostupnih stvari, hormona rasta igf ova insulina cuda muda i ko zna cega jos oko cega stvarno priznajem ne razumem se ? Stevane ja ako rokam ko konj 5 g proteina, dosta kvaliyetnih hidrata, dosta zdravih masti, dosta vitamina i minerala....treniram ko stoka, uzimam odredjene doze, i rast je minimalan da ne kazem nikakav, samo dobijam venchuge i venchuge i to je to...jedino logicno mi se namece da povecam doze sterosa....il da promenim preparate kako bi telo bolje odreagovalo na njih. Moja logika, opet kazem. Mozda ( najverovatnije) gresim, al teeeesko da mogu da izgledam kao naturalac ko sto ti rece negde ...jel me i oni posmatraju ko cudoviste. A mozda je jednostavno to- to i ne moze dalje (180cm visina , oko 100 kg ripped) al ja sebi uvek delujem i delovacu mali. I to je mozda neka vrsta bolesti....