Pozdrav svima, dugo nisam bio na forumu.
Niisam bio u teretani 2 godine ako ne i vise, za to vreme sam radio sipke i trcanje, rekreativno.
Planiram ponovo da krenem u teretanu uskoro pa me zanima par stvari.
Da li ima svrhe da kupim glutamin i bcaa ako ga necu piti po 20g dnevno? Ovo pitam iz sledeceg razloga imao bi neke pare da izdvojim za suplemente ali mi je mesecni budzet za to mali zamisljao sam da samo nakon treninga pijem sledeci sejk (mera wheya,10g bcaa,10glut, 10g maltodex,10g dexstroze,5g kreatina) i pre treninga pola sata 5g kreatina sa 10g dex i 10g malta, sto znaci da u danima kada nemam trening ne bi pio nista.
Ako jos uvek vaze ove vrednosti posto nisam bio na forumu 2 godine ako ne vaze onda me ispravite
Ako smatrate da je bacanje para da se kupuje glut i bcaa a da ga pijem u tim kolicinama, sta onda preporucujete? Samo whey i kreatin da uzmem posto to jedino i treba nakon treninga ne mora u danima bez treninga.
Cisto pitam iz razloga jer sa 16 treninga mesecno sa ovim rezimom bi razvukao suplemente dugo pa bi izdvajao sitnicu za njih na mesecnom nivou. U slucaju da ima svrhe tako raditi ako nema svrhe onda nista