Zdravo,
Treniram Nindjucu i Kik Boks, ali kik boks sam na pauzi vec par meseci zbog obaveza oko fakulteta. Sto se tice ishrane, jedem stalno kuvana jela,dosta krompira, salate i kako kad meso.. Hleb ne uzimam nesto preterano, gazirane sokove bas bas retko konzumiram,a sto se tice slatkisa, njih konzumiram jednom ili dva puta nedeljno. Takodje vodu bas slabo pijem, cak se desi nedeljno da popijem 5-6 casa. Za dorucak uglavnom konzumiram peciva, samo kada su vikendi jedem jaja, kobasice, suhomesnato jer drugacije ne mogu zbog skole. U vecini slucajeva se desi da preskocim dorucak i samo da rucam i veceram. Sto se tice rucka to su uglavnom kuvana jela, grasak, boranija, krompir corba,a za veceru jedem kobasice, przene krompire, svinjsko meso, pilece meso... Takodje nekad se desi da ne veceram, ili da mi se jednostavno ne jede preko dana i onda budem gladan pred ponoc...
Nisam napomenuo da takodje imam otvorena oba preponska kanala i predispoziciju za kilu, tako da je to jos jedan razlog da smrsam i da ojacam telo...