Pirat
@ Pedjos ne mogu oni od njih da dobiju ni validnu ideju, mogu samo da im budu uzorak javnog mnjenja, tacnije anketiranje a da oni to i ne znaju...
Koristis se novonastalim terminima kao sto je sada
CUVAR - menadzer za sigurnost ili
LOPOV je menadzer za spontano preuzimanje tudje imovine.
Tako i ti lupas li ga lupas.-I veoma je RUZNO sto ovde potecenujes nekoga, samo iz razloga sto nije zavrsio neki mega dens faklutet ili kurac palac. Ja sa zavrsio fakultet i NIKADA nisam radio ni dana u praksi. I sta bi to znacilo? Da ne obavljam moj posao koji obavljam kako treba? Ja ne bih rekao bas tako munjo....tako da svakako NIJE lepo potcenjivati necije znanje, na osnovu toga sto mu tata nije mogao da plati faklutet ili roditelji nisu imali sredstava za sklovanjae, a pojeinac je npr 90% intelgignetji ili u krajnju ruku kreativniji od tih koji dolaze sa diplomama. I zasto mislis da je svako ko nema diplmu CUTUK, od koga ne moze da se izvuce nista tj suva drenovina.To je jako ruzno od tebe
Mozes ti druze da to ili oni, da nazoves KAKO HOCESti ako budes pozvan na intrewiew i u sklopu toga treba da IZNESES ideju, projekat ili bilo sta peto, a sto je vezano sa moj posao, te i ako se meni kao vlasniku ta ideja svidi i smatram da moze da poboljsa poslovanju firme, JA JE RAZRADJUJEM druze ili PRIMENJUJEM u praksi..a ti se lepo j*** i u skokovima. E to je UZZORAK JAVNOG MNJENJA ili anketiranje
Naravno da je osobe sa dipololom, mnogo teze animirati da urade neki projekat iz rpostog razloga, sto zahteva mnogo vise angazovanja, slobodnog vremena i mnogo ozbilnije stvari su u pitanju da bi neko tek tako ..ali naravno da se i to rade
i opet - GOVORIM ti iz licnog iskustva, gde je covek pao na foru, izneo ideje o zamisli poslovanja koje planira - javimo vam se (naravno nikada ) te i nakon 3 meseca njegova ideja realizovana sa manjim modifikacijima od strane bla bla bla...i ovo nije jdnom da sam video, vec mnogo puta
za kraj
NEMA snosanjea odgovornosti, a kao sto rekoh , iskvilivanje pravilne percepcije spostovene namere, davajuci joj razna imena kako bi se zatvorio papirloski deo je smesno..i naravn - ovo nismo izmislili mi vec neko drugi
tako da