Novembar 24, 2024, 09:31:27 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.373 poruka u 18.767 tema - 20.980 članova - Poslednji član: Ultraviolator
X3MShop banner

Autor Tema: Business Developer (Komercijalista na terenu) Coca Cola  (Pročitano 13643 puta)

Van mreže SPEED911

• Član
  • *
Business Developer (Komercijalista na terenu) Coca Cola
« poslato: Novembar 15, 2017, 03:02:11 posle podne »
Pozdrav,

Da li je neko bio na tom grupnom testiranju u Koka Koli za gore navedenu poziciju, ako jeste da mi prenese sta mogu da ocekujem i neke utiske? Prosao sam online test, intervju preko telefona i sada dolazi na red to grupno testiranje...

Hvala

Van mreže Pirat

• Super-heavyweight Member
Odg: Business Developer (Komercijalista na terenu) Coca Cola
« Odgovor #1 poslato: Novembar 15, 2017, 03:57:34 posle podne »
jedan moj ortak je na to isao ali pre mngoo godina, to ide u krugovima bese? ima ih deset? opasan je sistem selekcije, moguce da rade veze... tj. najverovatnije

Van mreže SPEED911

• Član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Novembar 15, 2017, 05:44:42 posle podne »
jedan moj ortak je na to isao ali pre mngoo godina, to ide u krugovima bese? ima ih deset? opasan je sistem selekcije, moguce da rade veze... tj. najverovatnije

Da ima vise krugova, prvi je bio online test koji sam polozio, drugi je bio intervju preko telefona i to sam prosao, treci je ta grupna vezba kod njih u Batajnici (bogu iza nogu)...  nije mi samo jasno kako nema vise termina vec samo taj jedan koji mi upada u moje radno vreme pa moram smisljam izgovore da bi izasao i stigao u tu nedodjiju od Batajnice... a na oglas se prijavilo pola Srbije sigurno, jer je pozicija koja zahteva samo srednju skolu i vozacku dozvolu... plate su odlicne i dobijes sluzbeni automobil koji ti postane spavaca soba jer radis sigurno 10 sati minimum ali izadjes izmedju 70.000 i 100.000 dinara bar sam tako ja cuo... a veze i pare kao i svuda vrte gde burgija nece...  :o ;D 8) :)

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #3 poslato: Novembar 15, 2017, 05:52:09 posle podne »

Da ima vise krugova, prvi je bio online test koji sam polozio, drugi je bio intervju preko telefona i to sam prosao, treci je ta grupna vezba kod njih u Batajnici (bogu iza nogu)...  nije mi samo jasno kako nema vise termina vec samo taj jedan koji mi upada u moje radno vreme pa moram smisljam izgovore da bi izasao i stigao u tu nedodjiju od Batajnice... a na oglas se prijavilo pola Srbije sigurno, jer je pozicija koja zahteva samo srednju skolu i vozacku dozvolu... plate su odlicne i dobijes sluzbeni automobil koji ti postane spavaca soba jer radis sigurno 10 sati minimum ali izadjes izmedju 70.000 i 100.000 dinara bar sam tako ja cuo... a veze i pare kao i svuda vrte gde burgija nece...  :o ;D 8) :)

Dovoljno da kazes 70.000 dinara i Srednja strucna sprema i poklace se narod za posao,na to smo "spali" nazalost..

Van mreže Pirat

« Odgovor #4 poslato: Novembar 15, 2017, 06:08:05 posle podne »
A onda nije to bilo tada, trazili su zacrsen fax, mada eto izgleda da sve to kod njih ide kroz vise krugova....

Van mreže gamba

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: Novembar 16, 2017, 08:20:56 pre podne »
ponovi matematiku i fiziku iz srednje skole :)

to ti je masinerija druze, ako se ne uklopis brzo ispadas jos brze, ako prodjes spremi sebi nekih boba za smirenje i neka ti je sa srecom :)

Van mreže Smart-Alex

• Middleweight Member
  • X3M
« Odgovor #6 poslato: Novembar 16, 2017, 12:02:59 posle podne »
Pozdrav,

Da li je neko bio na tom grupnom testiranju u Koka Koli za gore navedenu poziciju, ako jeste da mi prenese sta mogu da ocekujem i neke utiske? Prosao sam online test, intervju preko telefona i sada dolazi na red to grupno testiranje...

Hvala

Sada te ocekuje intervju u Batajnici i testiranje grupno,isao sam ja krajem Jula ali nazalost nisam prosao.

Na testiranju moras paziti,dobices slicna pitanja kao online kad si radio,moras dati identicne odgovore ili padas.Plata je dobra ali retko ko upadne,a i 99% su sanse da se upada preko veze kao i svugde,jbg...Srecno :))
Shut the f*ck up and squat

Van mreže Pirat

« Odgovor #7 poslato: Novembar 16, 2017, 12:06:08 posle podne »
Ma to je deo marketinga njihovog , a konkurs po zakonu moraju da raspisu, tu se unapred zna ko ulazi 90%...

Van mreže SPEED911

• Član
  • *
« Odgovor #8 poslato: Novembar 16, 2017, 04:02:19 posle podne »
Bio sam danas u Bataji na grupnom testiranju, bilo je nas 4-oro, dobili smo studiju slucaja i nacrtan grafikon sa proizvodnom linijom sve slikovito i osobe koje rade na pojedinim delovima proizvodne trake, zadatak je bio da kao grupa donesemo resenje za povecanje produktivnosti i da predlozimo resenja u vezi rotacije zaposlenih i ostalih stvari na toj mapi...

Dve zene su nas sve vreme slusale dok smo mi 15 minuta diskutovali o tome kako i sta, kao grupa smo se lepo slozili i oba resenja koje smo doneli su imala za rezultat povacenje produktivnosti... i onda je zena rekla bicete obavesteni o ishodu za 2 nedelje i da ima jos jedno testiranje pa intervju (nije mi jasno sto daju oglas a nece prime radnike, zar selekcija da traje ravno mesec i kusur dana kao da traze nuklearnog fizicara), ja sam pokupio sve brojeve telefona i napravio grupu da vidim dal ce nekog da obaveste pa ce vidimo...  :o ::) 8) :) ;)

Van mreže Pirat

« Odgovor #9 poslato: Novembar 16, 2017, 04:17:38 posle podne »
Ne citas sta ti se pise... primaju oni radnike, ali se unapred zna ko.. konkurs moraju da raspisu i rade te testove zbog zakona... al ne brini se , ispuse ga i ljudi sa masterom i to znas kakvim prosecima i CV om ... jednostavno u te neke firme zna se kako se ulazi...
« Poslednja izmena: Novembar 16, 2017, 04:29:20 posle podne pirat »

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #10 poslato: Novembar 16, 2017, 04:44:49 posle podne »
Kao neko, ko je u privatnom biznisu,dosta dugo, pored onog obrazovanja koje sam morao, u vezi posla sam naknadno morao da se skolujem itd...da ne duzim, ali ono sto razara oci je fucking kapitalisticki sistem otimanja ideja :D

redom

Citat
, zadatak je bio da kao grupa donesemo resenje za povecanje produktivnosti i da predlozimo resenja u vezi rotacije zaposlenih i ostalih stvari na toj mapi...

Citat
Dve zene su nas sve vreme slusale.......onda je zena rekla bicete obavesteni o ishodu za 2 nedelje.

thank you,and good night..hvala na idejama, razraditi ce mo ih do kraja :D :D

Van mreže Pirat

« Odgovor #11 poslato: Novembar 16, 2017, 05:44:54 posle podne »
Ovaj case study sto su im dali i sto obicno daju nije taj rad. Ideje se copaju na drugaciji nacin, od skolovanih itd..case study challenge i koje organizuju, pa preko profesora na fakultetima... mislim poznat je taj bas case study, sa trakom... nije nista poseban
« Poslednja izmena: Novembar 16, 2017, 05:50:51 posle podne pirat »

Van mreže SPEED911

• Član
  • *
« Odgovor #12 poslato: Novembar 16, 2017, 06:38:13 posle podne »
Ne citas sta ti se pise... primaju oni radnike, ali se unapred zna ko.. konkurs moraju da raspisu i rade te testove zbog zakona... al ne brini se , ispuse ga i ljudi sa masterom i to znas kakvim prosecima i CV om ... jednostavno u te neke firme zna se kako se ulazi...

Ok slazem se da se prima preko veze, ali mora neko i legalno uci u firmu, a jednu devojku poznajem, bila je na vise krugova i prosla sve i na finalnom intervju ona i jos jedna devojka i ona je prosla i radi u HR-u... znam joj i majku i iz prosecne su porodice, tako da je bilo sve legalno i bez veze, i zavrsila je Ekonomski drzavni fakultet kao i ja... tako da nije sve tako crno ima nade i za legalan ulazak neka je i 1% al eto opet nije nemoguce...

Eto ako neko bude isao cisto da zna sta da ocekuje, ja sam pokusao pa sta bude, sva sreca pa imam posao i neku sigurnost tako da nista ne gubim, ne gajim neke nade da ce me primiti a opet ne iskljucujem tu mogucnost, ali da proces selekcije traje mesec i nesto dana to mora neko ozbiljniji da sankcionise jer nije stvarno u redu a sigurno nije ni zakonski... al eto tu smo gde smo u Srbiji gde je sve moguce pa cemo vidimo, javicu ishod kakav god da bude, ako me prime: Pirat dodjes mi jedan Amino Whey Hydro od 3.5 kg jer ne verujes u mene heheh :P  8)  ;) :D ;D :)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #13 poslato: Novembar 16, 2017, 07:15:03 posle podne »
Ovaj case study sto su im dali i sto obicno daju nije taj rad. Ideje se copaju na drugaciji nacin, od skolovanih itd..case study challenge i koje organizuju, pa preko profesora na fakultetima... mislim poznat je taj bas case study, sa trakom... nije nista poseban

Nije taj rad druskane iz prostog razloga
vidis i sam KOJU STRUCNU SPREMU su trazili ;)
siguran sam da ce ti sada biti mnogo jasnije.
ps
nekada i od ljudi koji nemaju srecu ili nesrecu da sudiraju,dolaze tj obicno od takvih ljudi dolaze, fantasticne ideje za napredak u poslovanju, tako da big company, rade takve CS radnom, s vremena na vreme, pa ako iskrsne nesto, ok - svakko ti sto "slusaju" su tu pa tu...ali da ne pricam sada previse

Van mreže Pirat

« Odgovor #14 poslato: Novembar 16, 2017, 07:15:55 posle podne »
@SPEED911
Ti ako dobijes posao red bi bilo da ti castis... evo moze i manja kanta cookie volim ! Mada bolje da sam se kladio... al ajd... ;D
Prvo nikad ne znas ko ima vezu! To se ne prica
Drugo cim vidis strucnu srednju spremu... zna se... vi nemate i ne znate ni alate za analizu jednog case study ja ,a to se tako preko kurca ne radi... jbg nema treceg ali veruj mi da nisi prvi koji se razocarao... bice toga jos i puno, pogotovo na "masovnim" konkursima i selekcijama

@ Pedjos ne mogu oni od njih da dobiju ni validnu ideju, mogu samo da im budu uzorak javnog mnjenja, tacnije anketiranje a da oni to i ne znaju... konkretno kod ovog sto je on opisao to se radi vrlo precizno sa simulacionim modelima i metrikom koja se izvlaci itd... a to sa srednjom spremom niko ne zna da radi... da to je ono sto si rekao napisao si dok sam pisao poruku.

ALI to sto si rekao je tacno kod drugih vrsta konkursa gde ima vise cvrste materije.. kao sto je arhitektura itd.. gde je raspisan projekat kao konkurs

« Poslednja izmena: Novembar 16, 2017, 07:36:38 posle podne pirat »