Htedoh da napišem par reči o igf des, pošto sam počeo da koristim pre 6 nedelja... Ako nekome bude trebalo ili je mislio da krene a nije siguran.
Prvo što se tiče kilaze, dobio sam oko 3kg, nije toliko do igfa ja sam i na kuri vec 2.5 meseca ali ono sto moram da kažem je da sam tvrdji tj puniji i to mi se dešava prvi put. Takodje, iako kilaza raste meni se čini da bf u najmanju ruku ostaje isti, mada su mi grudi, ruke, ramena, trapezi pa cak i noge prilicno vaskularni za ovaj period. Stavka koja se najviše oseća kod igfa je pumpa... Nesto što nisam doživeo ni sa čim do sada. Čak sam i nedelju i po dana trenirao bez svih supsa koje koristim pred trening osim bcaa, dakle bez arginina, citrulina, agmatina itd... I pumpa je i dalje neverovatna. Posle treninga "oteknem" u pozitivnom smislu te reči a istusirati se posle treninga grudi, ledja ili ruku je izazov u najmanju ruku
jos jedna stvar, grčevi posle par sati znaju da budu izuzetno jaki u mestu uboda ali se takodje i jako brzo oporavljam...
Doze koje sam počeo (50mcg) bilateralno u mišić koji radim pred sam trening nisam menjao jer čini mi se da nema potrebe iako me kritikuju ovde jer cepaju momci po 100-150...
Mgf peg sam uzeo u paketu i prvobitno želeo da ih uparim (igf pre, mgf post workout) ali sam odustao posle razgovora sa par dobrih bildera ovde tako da ću mgf ubaciti posle igf.
Nadam se da će nekome biti od pomoći