Pozdrav ,
Imam 25 godina, 180cm 88kg, 10%bf. Treniram od 18.godine bez prekida, dve godine sam radio bb, a posle sam presao na pl i olimpijsko dizanje. Od 2014 se bavim crossfitom i trenutno zivim od toga.
2 godine sam razmisljao da uradim ciklus, ali sam uvek odustajao na kraju , jer sam mislio da jos mogu da napredujem prirodno.
Treniram 2x dnevno, 6x nedeljno i vise jednostavno ne mogu da stignem da se oporavim od treninga iako prosecno dnevno unosim oko 5000cal. (kvalitetnih)
Mislio sam da ce mi se telo navici kad tad na taj intenzitet treninga i da ce suplementi pomoci , ali nisu u dovoljnoj meri i konstantno treniram pod blagom upalom.
Hteo sam da uradim jednostavan pocetni ciklus test e/500mg 12 nedelja, ali sam citao na stranim forumima da novodno test e na toj dozi utice "lose" na kardio, i da je bolja solucija za crossfitere da se radi 300test/e i 300 EQ jer je EQ nabolji roid za izdrzljivost, iako je po mojoj skromnoj proceni vecina profi sportista koristila stanozolol.
Zanima me dal je bolje da radim jednostavno 12 nedelja test/e jer se uvek to savetuje da bih video kako reagujem, ili da probam da smanjim dozu testa i ubacim boldenon?
Citao sam dosta i o SARMs-u kao mogucnost, jer svi hvale taj "cardarine" da je neverovatan za izdrzljivost, pa mi je padalo na pamet da stackujem cardarine sa testom.
Dosta razmisljam o svemu i ne znam sta bi mi bila nabolja opcija, a voleo bih da uradim ciklus od januara(da bih uradio priming) i zato sto je otvoreno prvenstvo crossfita u martu, a cilj mi je da budem top3 u nemackoj, jer tu zivim i imao bih mnogo vece beneficije kao trener (veca plata) ako bih to uspeo.
Hvala na savetima.