Grešiš u pristupu ishrani, kao sto ti rekoše momci u ovom sportu nema “malo ovo, malo ono”... ima matematika, jednostavna i zasnovana na tvom cilju, zajedno sa treningom tegova i kardiom i na kraju suplementacija. Moraš da shvatiš da je ovo forum, znači nije da ljudi ne žele da pomognu već ima članova koji se bave personalnim treningom, online treningom itd, i imaš dosta tema već vodjenih za svaki vid ishrane.. Dajem ti primer ako si na dijeti i dodjes ovde i kažeš treba mi sugestija za rotaciju UH, ili napises ceo jelovnik u gram i pitaš za mišljenje svako će pomoći... trening, kardio, supsi, hemija... nebitno. Ali ne možeš očekivati da neko sedne i napise sve na tacnu (ne kažem da nije moguće, možda ima neko od članova ko želi da se probije i na početku deli programe itd). Ovde na forumu imaš toliko tema na kojima je Pedja recimo opisivao do tančina rotaciju hidrata itd, treba malo da prelistas samo. Ja znam da ovo sve zna da bude konfuzno na početku, ali smo svi tako počeli. Ulozi malo vremena i prelistaj teme ishrane...