Evo da se i ja predstavim. Imam 24godine,visok sam 191-2cm i trnutno tezim 89kg.Ozbiljno treniram vec 6. godinu i tek sam skoro shvatio koliko sam bio u zabludi kada sam mislio da poznajem svoje telo i bodibilding generalno.Mnogo sam gresio,ponajvise kada sam isao na masu i nabijao bf prevelikom kolicinom UH. Da stvar bude gora,oduvek sam bio disciplinovan sto se tice hrane i treninga ,a onda se ugojim jeduci pirinac i bademe,stvarno porazavajuce. Nikada mi nije cilj bio da budem ogroman,vec da tokom cele godine budem lean.Jedini "greh" su mi cigarete,mada se trudim i to da redukujem maksimalno i coca-cola zero.Muku mucim s rukama i one najteze i najsporije napreduju.Neki cilj u mojoj glavi je da kroz par godina "dodam" jos nekih 10kg finog "mesa". Hidrate rotiram,bilo da sam na definiciji,bilo da sam na masi i to mi se pokazalo kao najbolja moguca varijanta,jer kada sam na konstantnom unosu brzo pocinjem da se masti,ili jednostavno prestaje da "radi". Neka trenutno klopa je:
1. 5celih jaja + 3 kasikice kikiriki putera
2. 200gr belog 80gr pirinca
3. 200gr belog 100gr pirinca
pwm
4. 200gr belog 140gr pirinca
5. 200gr barene junetine 80gr pirinca
6. 200gr belog 70gr badema
UH rotiram trenutno po principu 200gr,250gr,300gr.Kada prestane da daje rezultate povecacu za po 50gr svaki dan.
SLike u sledecem postu