Judi da samo obelezim od prilike godinu dana od kada sam se registrovao na ovaj forum. Posle velike bitje sa kilazom i svim i svacim, zelim samo da se zahvalim ekipi na velikoj pomoci i "napusavanju" ahaha kad sam se prvi put obratio ovde za savet. Šalu na stranu ekipa mi je postala deo svakodnevnice i dosta toga sam naucio, upioao i slusao i bio istrajan u svom cilju. Koji se naravno ne zavrsava ovde. Darago mi je da sam upoznao ekipu i usavraio svoju edukaciju sto se tice fitnesa i bb tice. Naravno jos uvek sam mala maca i tezim ka visem. Dosta samm koncizan i karakteran kad nesto odlucim. Mislim mozda je vama ovo smesbo ali sam ja zahvalan ovom COMUNITY-u online. Jedinom ko vredi! Sa Pedjom Čiči na celom izvini matori morao sam ahahaha. Cenim tvoj rad j tru i sve. I dosta pozituvnih, ironicnih kikova kanda punuih snage i za rad i za zajebanciju. AJDE jedan veliki pozdrav za ekipu! Da ne nabrajam a svi ce se naci ima ih;) Zuvi bili. Pa da obelezim godisnjicu uz slicicu TOP forme letos 😂😆 Pa do sledece godine ooet ovako +5 kg misica min. Hvala ekipo. Ja volim tako da obelezavam dane. A jebi ga programerska posla i filozofska 😂😂😊