Ja sam godinama pio THE kukis znaci 12 kanti godisnje, jedna na mesecnom nivou mozda od tih 12 1 bude cokolada ostale sve kukis.(ako neko misli da lazem mogu da pokazem istoriju narudbzina svakog meseca)
Sada pijem vec 2 ili 3 meseca mozda i duze yamamoto izolat od cokolade, nosim sejk u teretanu i jednu flasu koja je samo za sejk i koji stavim u frizider u teretani i to sipam posle treninga. Meni je to extra jer realno ne gledam na taj napitak posle treninga kao neko uzivanje nego nesto sto mora da se popije, ali ova cokolada tj izolat je stvarno drugi level ukusa, bas mi prija.
A pisao sam bas piratu da sam godinama imao problema sa varenjem i glavni razlog su bili mlecni proizvodi. Sad ne jedem uopste nista od mlecnih proizvoda, i eto nema sad ni tih tragova mleka u proteina, stomak radi kao sat.
Opet kazem, ja sam neko ko na whey protein gleda kao nesto sto se mora da se popije i ne trazim od njega da mi pruza neke osecaje uzitka itd, nego nesto sto je potrebno da se oporavi misic da bi hranom posle moglo da se gradi tj povecava trenirano vlakno, ali eto ako je nesto pun pogodak to je yama izolat tj iso fuji
Ma dobro, naravno, ISO Fuji Yamamoto je potpuno druga prica. To je nesto najbolje sto sebi mozes da priustis kao PWM. Opet kazem, ja nemam problema sa mlecnim proizvodima, nista mi ne pravi smetnju, nikada nisam imala ni sa jednom whey-em problem, a i pravo da ti kazem, ne secam se kako je i bilo sa drugim proizvodjacima, unazad sigurno jedno 4 godine koristim THE nutrition, razlicite ukuse i nikada, ali nikada mi nijedan nije stvarao niti nadutost niti problema sa varenjem.
ALI - ja gledam da ujutru lepo PRVO sto unesem u sebe je jedan green smoothie tipa 2-3 lista kelja, 4-5 kockica spanaca smrznutog, 2 cveta brokolija, 1/2 krastavca , 1 iscedjena limeta, kasicica cimeta, 5 gr BCAA limun, kasicica zelenog caja u prahu, ledena voda unutra i Bog da te vidi... Uneo si 20-30 gr vlakana, i sve radi kao sat posle.