Pozdrav svima izvinjavam se što pokrećem ovu temu, možda neka slična već postoji. Nov sam na ovom forumu. Imam 16 godina. Volim raditi bodyweight vežbe, i ponekad vežbe sa tegovima više nego išta
Imam problem sa laktovima na obe ruke, problem je nastao pre 3-4 meseca i još traje, bol nije jaka vrlo je podnošljiva. Išao sam kod doktora pre mesec dana, koji je dao uput ortopedu i ortoped kaže miruj i maži Fastum Gel ili Deep Refief, ispoštovao sam doktora i mazao prvo Fastum, kad sam video da nema efekta prestao da mažem Fastum i prešao na Deep Relief koji je ipak pokazao neke efekte. Mažem ja tako neko vreme i odem u apoteku kažem dajte mi Deep Relief, oni preporučiše BioFreeze, i ja uzmem i mažem i opet ništa.
Zaboravio sam da napomenem da me boli sa unutrašnje strane lakta i hvata taj deo podlaktice, kao i deo ispod samog lakta, slično kao područje nazvano Medial Epicondilitys - Golferski lakat.
Dakle da skratimo, da li da strogo mirujem i dalje ili da krenem neke vežbe za jačanje tih mišića nadlakta i podlakta, ili da nekako masiram ili nešto treće, što mi vi preporučite, svaki savet bi mi dobro došao, očajnički želim moje laktove nazad