E ovako, odradio 8 ned galenike po 500 nedeljno. Rezultatima bio zadovoljan kolko toliko jer sam bio na keto(recite mi dal ke greska il nije jer nisam bas strucan, bila je prva kura jbg) Sad sta se desilo, poceo oct 20ak dana nakon aplikacije(tribulus, vit b i c, cink 50mg) mesec dana tako radio, nista, patka ko u starca, nmg da svrsim, slab, prestao i da treniram jer su me kosti bolele, poceo da se pretrpavam slatkisima, jednostavno vidim slatko i trpam u sebe, nemam kontrolu. Kupim terminator i reko probacu jos mesec po 6 kaps.Nista se nije desilo: glavobolje nesanica, opsta slabost.Izvadim test on 2.02 ng/ml. Odem kod endo on mi prepise 25mg klomida. Pijem ga vec 12 dana ne vidim neko poboljsanje. Da li da povecam doze na 50mg, kolko dugo ce trebati testu da se popne kao pre, sta mislite o situaciji. Jbt lezim u krevetu po ceo dan ko mrtvak, jedino sto pocepam drva po malo kad otac ne stigne. Za tolko imam snage... ps ako se ikad oporavim bezim od igle i sprica pa makar i penicilin bio u njemu, je*ala me hemija, bio sam ko od brega odvaljen bez nje...