Pozdrav svima kao sto vidite novi clan ali vec dugo pratim forum(3,4 god)tj citam kako mi vrijeme dozvoljava
Za pocetak da se zahvalim Pedji od kojeg sam naucio a bgm i primjenio sve pocev od ishrane kao izvor svega a onda treninga i odmora,a onda i ostalim clanovima foruma koji nesebicno dijele svoje znanje sa drugima
Razlog sto sam napravio profil je blaga stagnacija a i potrebna je pomoc iskusnijih kako iskoraciti naprijed
Treniram vec 5 god ali svako ljeto provedem na primorje kako bih zaradio nesto cime bih kasnije pogurao ishranu a onda i suplementaciju i tako trenirao bih do ljeta na ljeto bi bila pauza od 4 mjeseca i sve u krug stvorio sam finansijsko pitanje konacno tako da necu imat potrebe vise ici raditi tamo trenitmo zivim u pg gdje i radim to je nilo nesto o meni malo sam ga razduzio ali ajde
Ishrana
1.5-6cijelih jaja 100g ovsenih
2.250g piletine 150g rize
Pre workout beast sa 20gr bcaa
Pwm 40gr whey 30gr dex 20gr bcaa 20g creatin
3.250gpiletine 150g rize
4.250g juneci but bez kosti 500g kuvani krompir
5.5jaja sa 40gr badema
Suplementacija:uz sve ovo naravno omega3 5,6 dnevno multovotamin vitC i naravno ovo oko treninga sto sam napisao
Daljee
Trening
Pon-prednja loza
Ut-grudi
Sri-ramena
Cet-ledja
Pet-zadnja loza
Sub-ruke
Ned-rest
Razlog ovog programa je jednostavno hocu da se sto vise koncentrisem na odredjeni misic a nakon toga sa ak oko treninga da ga oporavim sto bolje
Vj3zbe nisam pisao bilo bi preopsirno a vec je i izvinjavam se zbog toga ali eto prvi mi je post pa rekoh da objasnim
Inace imam 20god za koji mjesec 21
Ambicije su ogromne jednostavno zivim ovo sve sam podredio ovome,par godina stvaram sam uslove kako bih mogao izaci na kraj sa ishranom koja nije jeftina jer ujedno i placam smjestaj pa treba dosta novca izdvojiti eto toliko od mene
Mala pomoc ako moze kako sliku da upload-ujem