Pozdrav ljudi,odavno sam registrovan na forumu ali me dugo nije bilo,imam 21 godinu,student,trenutno u Americi preko 3 mjeseca,brzo se vracam nazad i jedva cekam.Bez treninga sam isto toliko vremena,tako da i nisam u dobrom stanju.
Visok 185 cm/kilaza nekih 87-88 kg (smrsao nekih 4-5 kg za ovaj period)
Zelim da pitam iskusnije sta misle za moj plan ishrane koji imam u glavi,da li to uopste valja necemu,cilj je naravno masa,pa da ispisem a vi odgovorite da li sam potpuno ispromasivao
Imajte u vidu da sam student i ne zivim sa mojima,u drugom sam gradu
Dizanje u 7 ipo
OBROK 1 ( 7:45 sati)
4 jaja,Ovsene sa mlijekom
OBROK 2 ( 10 ipo-11 sati) tada iskacem sa faksa do kuce
Mjerica ipo Wheya i bademi/Orasi
OBROK 3 ( 13:30-14 sati)
Piletina,riza i neka salata
Trening 15 sati
Posle treninga odmah 17 sati OBROK 4 Whey,kreatin,glutamin,bcaa
OBROK 5 ( 18-18:30)
Isto kao OBROK 3 Piletina i Riza (nekad krompir,teze mi je njega spremiti),nekad mogu i Pastu,sto da ne...plus neka salata
OBROK 6 (21:30-22:00)
Tunjevina
OBROK 7 prije spavanja oko 12 u ponoc
Mjerica Kazeina,orasi/bademi (ovaj kazein se mislim da li uopste davati pare,ali ne mogu nikako da svarim Sir uvece da jedem)
Satnice sam otprilike pisao,uglavnom prva dva obroka bi tacno bila u ovo vrijeme,od trecega obroka moze varirati u pola sata-sat zavisi kad zavrsim sa faksom ali nije bitno,ovo je koncept,pa me zanima jesam li na potpuno pogresnom putu i valja li ovo icemu ? Hvala puno
Edit: Sto se tice piletine,mislio sam minimum na pola Kg dnevno,znaci 2 puta po 250 grama,rizu ne bih mjerio nego koliko pojedem to je to
Edit 2 : I ne znam zasto sa strane pise da imam 1 Poruku na forum kad sam registrovan ima sigurno 5 godina