Citat: PinkPanter Januar 22, 2018, 10:02:29 posle podneDjape, do kad traje akcija ?Opusteno drugar.....ono....malo da rabijemo monotoniju sada pred leto i tako to
Djape, do kad traje akcija ?
Citat: Pedja_Petrovic Januar 23, 2018, 05:57:24 pre podneCitat: PinkPanter Januar 22, 2018, 10:02:29 posle podneDjape, do kad traje akcija ?Opusteno drugar.....ono....malo da rabijemo monotoniju sada pred leto i tako to To mi se svidja da cujem hahaha
Uzeo danas jagodu u Lasla Gala, ukus fenomenalan, kao sok Pohvale za strucnu i ljubaznu radnicu, zaista nije bilo potrebe da prebrise prasinu sa kutije, jer realno popio bih ga i sa poda javnog wc-a koliko je dobar
Ovo sledeci mesec uzimam jednu kanticu da probam Jagodu Taj ukus jedino nisam probao Kapiram da je slican jagoda-banana. Jel ima neke velike razlike izmedju Amino Whey hydro i ovog. Posto ja vec 4 meseca furam amino whey hydro. Pa reko daj da malo zasarenim kolekciju jwdnom novom kanticom
Ja ovaj pijem vec pola godine mozda,jer mi trenutno odgovara i finansijski i kolicinski,ali kada sam narucivao pre neku nedelju i nisu imali na stanju cookies hteo sam da placem
Kada bi poredio sa cokoladom, jel mnogo sladje? Kontam cookies da narucim
Citat: Dja pe Mart 13, 2018, 07:21:30 pre podneKada bi poredio sa cokoladom, jel mnogo sladje? Kontam cookies da narucimNije brate,bar po meni. Meni je cookies fantastican,jer i solo i u mesavini sa dekstrozom ima odlican ukus a nije preslatko... Ako nisi probao,obavezno probaj!