Vidjao sam slicne teme al radije bih da krene od 0
nadam se da nije problem.
U poslednje vreme ne mogu da ustanem i da kazem e bas sam se odmorio, valjda od stresa, faksa, sta vec, budim se nocu, san mi nije kvalitetan uopste i tako..mozda tripujem al imam utisak da je to povezano vec neko vreme.
Ranije sam citao o zma i sad me ponovo drzi ta ideja da dodam mg i zn da vidim dal ce imati efekta, a i da nema toliko na san, svakako dodatak vitamina ne vidim da moze da skodi.
Desava mi se i da me hvataju grcevi u nekim polozajima, da mi igra misic itd..
Ishrana mi je ok, sad krecem na rotaciju UH..tecnosti pijem 2,3l dnevno, od supl koristim samo whey, probao sam dex i kreatin al sam imao alergijsku reakciju, dal na dex il na kre nznm i nmg da isprobavam odvojeno mrsko mi je vise..to nije ni vazno, odustao sam od toga..ugl potvrdio sam da je nesto od toga jer po prestanku koriscenja se povlacilo i kad sam probao opet sam odreagovao isto..eto ukratko ako znaci nesto sve ovo
Glavno pitanje je sledece.. mislio sam da kupim odvojeno ove vitamine po formuli zma, jelte zbog finansija..i kapiram i sam da dodje na slicno..
E jedina stvar je ta sto mi vise odgovara npr cena zmb6 od scitec nego the zma koja je dupla..duplo i traje ali u ovom momentu bi mi vise odg cena od scitec zmb6 pa me zanima sta mislite o njemu i jel ok?
Ako uzmem 2 caps to je 450 mg 30zn sto je kao i u the ..
Negde sam naisao na pitanje sto si uzeo zmb6 a ne zma, zanima me sto ne zmb6? kad je to ista formula, a scitec je ok ? hvala!