Pozdrav ljudi,
Znam da se po stopedeseti put otvara ovo pitanje ali ne bilo vam teško baciti koju sugestiju, mišljenje. Planiram uskoro prvu kuru, imam 25 godina, 7 godina treninga kao naturalac i ne ide dalje, forma vrlo dobro ali ja želim bolje...
Ugl, u zadnje vrijeme sam pročitao puno, informirao se na nekoliko mjesta no nikome dovoljno ne vjerujem pa trebam jos par info.
Plan je odradit 12 tjedana solo testa, 500mg/w. S time da bi iso na 10 tjedana enantata, 250 2xW, a zadnja 2 tjedna bi prebacio na propionat, 100 EOD. Zasto? Jer sam dobio na poklon 2 bocice enantata i 1 propionata od alphe i zao mi je onda to ne potrosit. K tome, na kraju ce se sistem brze ocistit. Uz to, planirao odmah od pocetka adex 0.25 EOD eventualno vidjet pa po potrebi povecat. Pct tribulus, vit. C, puno zdravih masti i cink...eventualno jos neke dodatke al bez lijekova
E sad moja pitanja, da adex ubacim kako sam i mislio ili da krenem bez pa ga ubacim ako osjetim da treba? Kolko dugo navedeni pct, i kako prilagodit trening pct-u? Treba li me brinut povisen estrogen za vrijeme pct-a?
I na kraju, jako volim svoju kosu...bas jako haha, i iako ce vama bit smjesno, trebam li brinut ili razmisljam da uzmem proscar ili nesto slicno da ne pocnem celavit prebrzo (u obitelji je cijela linija s obje strane genetski predisponirana pa.bi bar jos 5 g htio zadrzat kosu haha)