10:00 opcija A : Pileca (cezar) salata opcija B : sendvic (znam da zvuci uzasno ali je zaista kvalitetan i pun dobrih namirnica)
Samo jos jedno pitanje. Ja pokusavam ujedno i da smrsam (prestao sam da pusim pa sam se ugojio sa 80 na 95 kila, sada imam 90) pa da nije 6 obroka mozda malo i previse? Izvini ako je glupo pitanje
Pozdrav opet svima! Pokrecem temu iz razloga sto sam u nedoumici sa obrocima. Ustajem u 5:00 svaki dan zbog posla i ovako mi izgleda ishrana:6:00 opcija A : Zobene pahuljice+ whey opcija B : 4 cela jaja + 2 Pirincane galete10:00 opcija A : Pileca (cezar) salata opcija B : sendvic (znam da zvuci uzasno ali je zaista kvalitetan i pun dobrih namirnica)15:00 opcija ABC : Junetina/Riba/Teletina + Krompir/Pirinac/Pirincane Galete i zeleno povrce17:00 Trening + Whey+bcaa+glukoza na PWM20:00 opcija A : 250 grama ela sira opcija B : losos i crvena salata opcija C : tunjevina i puuuuuuuuno luka (vidite mi nadimak)Posao radim od 7:00 do 15:00 i taj obrok u 10 i 15:00 mi pravi najvecu dilemu. Jel prevelika razlika u vremenu? Jel treba da nosim svoju hranu na posao? Ako nosim, sta mi preporucujete?Trening radim 5 day splitHvala vam opet!
Ja na te salate gledam kao pileci file skuvan i pomesan sa maslinovim uljem i zelenom salatom ali nisam to u zivotu jeo tako da verovatno to nije to. 😀
Citat: Stevan Čerubdžić Septembar 05, 2017, 10:46:00 pre podneJa na te salate gledam kao pileci file skuvan i pomesan sa maslinovim uljem i zelenom salatom ali nisam to u zivotu jeo tako da verovatno to nije to. 😀Svaako da je SVE samo to gore nabrojjano nije.Pre svega, kuvana piletina svakako ne bi bila toliko ukusna da je samo tako term obradjena.Pa onda masliovo ulje, moras biti dobar poznavaco da bude siguran da je zaista ono u salati. Onda idu razni prelivi, koji u kombacniji sa bazilikom, i raznim sos zacinima daju taj "taste"...Steta ne bi bila toliko velika, posto je uglavnom meso u tragovima cca 75-100 gr, ali ovo ostalo je pitanje sta tacno.Ponavljam- da je ukusno..jeste...
Citat: Pedja_Petrovic Septembar 05, 2017, 10:48:15 pre podneCitat: Stevan Čerubdžić Septembar 05, 2017, 10:46:00 pre podneJa na te salate gledam kao pileci file skuvan i pomesan sa maslinovim uljem i zelenom salatom ali nisam to u zivotu jeo tako da verovatno to nije to. 😀Svaako da je SVE samo to gore nabrojjano nije.Pre svega, kuvana piletina svakako ne bi bila toliko ukusna da je samo tako term obradjena.Pa onda masliovo ulje, moras biti dobar poznavaco da bude siguran da je zaista ono u salati. Onda idu razni prelivi, koji u kombacniji sa bazilikom, i raznim sos zacinima daju taj "taste"...Steta ne bi bila toliko velika, posto je uglavnom meso u tragovima cca 75-100 gr, ali ovo ostalo je pitanje sta tacno.Ponavljam- da je ukusno..jeste...Govno u tanjiru u prevodu. Da znam da ni ne uzimam jad vec nisam do sada.
koristim ovaj whey https://www.sprintfit.co.nz/cdn/images/products/large/image_24349_original_x_450_white_L.jpgHtedoh reci dekstroza a ne glukozaIzbacicu onda sendvice i salate te kupovne, samo se bojim da necu izgubiti stomak od ovih 6 obroka dnevno :/