Igrao se mali Hitler sa Jevrejima na livadi i oni mu ukrali loptu! I tako par puta se ponovi ista priča te se mali Hitler požali mami:
- Mama, ukrali mi Jevreji loptu!
Mama:
- Nema veze Adolfe, osveti češ se ti njima jednog dana! evo jos
Ulovili Jevreji konacno Hitlera, i posto su ipak oni kulturna nacija, odlucili su da mu ispune zelju prie streljanja.
Hitler, se zacudo, odlucio da ga pre streljanja prekrste na Jevrejsku veru. Naravno to nikom nije bilo jasno, on ko je klao Jevreje sad hoce da bude njihove vere. I sad, strelac pre streljanja odluči ipak da upita Hitlera:
- Ček, koji je tebi kurac, celi život si bio nacista, pa zašto si sad postao Jevrej? Mislim, ja te ionako moram streljatiti, bez obzira na tvoje pokajanje.
A Hitler se samo nasmeši i kaže:
- Ma koje pokajanje seljačino glupa! Kad me ubiješ, bi će jedan smrdljivi Jevrej manje na ovoj Zemlji!
Jaše neki kauboj prerijom i odjednom zapazi oblak dima u daljini, galopira do tamo i vidi izgorenu kuću a pred kućom malu curicu koja plače pa je upita:
-Curice šta se ovdje desilo?
-Indijanci! Ubili mi oca, majku i sestru silovali i odveli, kuću zapalili, užas. Kauboj sjaše sa konja prilazi curici skida hlače sa sebe i kaže:
-Jebiga curice al danas stvarno nije tvoj dan.
Čovek na putu do prodavnice vidi zaostalog dečaka ispred interfona jedne zgrade kako bulji u njega k\'o tele... Priđe mu i pita
\"Sinko, jel\' ti treba pomoć?\"
- \"DAAAA\"
- \"Hoćeš da uđeš?\"
- \"DAAAA\" otvori mu on vrata i pita
\"Hoćemo stepenicama?\"
- \"NEEEE\"
- \"Liftom?\"
- \"DAAAA\" i uđu oni u lift... Pita čovek
\"Prvi sprat?\"
- \"NEEEE\"
- \"Drugi sprat?\"
- \"NEEEE\"