Ajde samo reci sta je tebi cilj da bi znali u kom pravcu dalje da idemo, powerlifting il izgled?Ne,ne mislim da ne moze u isto vreme da se dobro izgleda i bude snazno vec da li te vise interesuje trening snage ili trening koji naginje nekim bodybuilding principima?
Trenutno me interesuje izgled , to ne znaci da powerlifting zanemarujem cenim svki sport i disciplinu , koliko ja god imao potencijala za sport i zelju za uspehom ne bi mogo da se prepustim u tome , prvi osnovni cilj mi je zdrav zivot da iskoristim svoj maximum koliko god mogu i po pitanju snage i izgleda. trenutno sam 85 kg, i 171cm visok ako ima to nekog znacaja , jace vezbe su mi upravo cucanj i deadlift, verovatno zbog gradje ili pak ne znam zbog cega ali tu sam dosta jaci za razliku od drugih vezbi. Mislim da sam skraceno objasnio , ako nesta izostaje tu sam. Hvala vam
Moj savet bi ti bio da sada spustis malo bf jer po slikama ovde vec ima viska i tesko da ces bilo sta dalje pakovati osim jos vise masnih naslaga. Ne oslanjaj se sada previse na te cm.